Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

S nedělním polednem přichází opět Rejnokův nedělní připínáček.

Vítám vás u prvního nedělního čtení v roce 2024. Já vím, pořád dokola opakuji, že čas letí jako bláznivý, ale stále si to myslím a možná proto, že stárnu, tak se mi zdá, že čas letí ještě rychleji. Máme za sebou první týden roku 2024 a pojďme se podívat, co nám přinesl.

V prvé řadě nezapomeňte, že dnes končí Sváteční operace. Takže si nezapomeňte vybrat všechny odměny včetně těch z žetonového automatu. Byla by škoda o odměny přijít, ne? Stejně tak si nezapomeňte vybrat slevy na stromové tanky. Nejvýhodnější slevy popisujeme zde.

Podobně si nezapomeňte vyzvednout odměnu za žetony. Já jsem si vybral sedmičkový Eagle. Další informace naleznete na stránkách WG.

Dalším zajímavým odkazem ke shlédnutí je stránka WG s tanky roku 2023. Za mě super shrnutí.

A teď už k tomu, co nás čeká. Nejblíže je aktualizace 1.23.1.. Tuto aktualizaci už si můžeme předběžně stáhnout. A kdy že vyjde? Kdy na nás čeká nová mechanika u japonských tanků?

Aktualizace 1.23.1 vychází u nás na EU 10. ledna 2024 ráno. V tuto chvíli už bude na asijském serveru 8. ledna i na NA serveru 9.ledna v plném provozu. Pro ty z nás, kteří používáme modifikace je tady i špatná zpráva. Čekají nás nové složky: ./mods/1.23.1.0/ a ./res_mods/1.23.1.0/ Takže si pravděpodobně na nové balíčky chvíli počkáme.

Od 10. ledna nás čeká další sezona Náporu. Tentokráte s možností získání těchto vzácných vozidel:

Od 11. ledna na nás čeká nová kapitola battle passu: Diamantový podfuk, kde můžeme získat Nomáda.

Myslím, že pro dnešek je těch informací až až, že si každý z nás něco vybere. Přeji vám krásný zbytek první lednové neděle a pokud budete obědvat,. tak dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments