World of Tanks

Kreativní Vánoční soutěž – výsledky

Kreativní vánoční soutěž má svého vítěze

Poté, co jsme zveřejnili rozhovor s Agátou, u kterého jsme se dohodli, že nám věnuje jeden výtisk knihy do naší soutěže, jsme vyhlásili v podobném tvůrčím duchu i vánoční soutěž.

Soutěž byla relativně jednoduchá. Chtěli jsme po vás, abyste nám napsali co vás na hře baví, co vás trápí, co vás motivuje nebo odrazuje. Prostě cokoli, co souvisí s hrou World of Tanks.

Byli jsme zvědaví, jak hru po tolika letech vnímáte. Co pro vás znamená či naopak, čím vás odrazuje. Přiznávám, že jsem čekal, že bude více těch, kteří budou psát spíše negativně. Že napíší, proč se jim hra nelíbí. Případně, že se objeví nějaké návrhy na zlepšení. Ale nestalo se tak. Všechny příspěvky obsahovaly jen pozitivní věci. Nevím, jestli to bylo tím, že jsou Vánoce, ale jsem rád, že to tak bylo.

Stejně tak jsem rád, že všechny příspěvky splnily zadání. Pro redakci nebylo vůbec jednoduché vybrat vítěze. Je to tak vždycky, sto lidí sto chutí. Každému se líbí něco jiného. Nakonec jsme se dobrali konečného výsledku.

Takže nebudu to už dále protahovat.

Odměnu knihu s věnováním, tři velké boxy dle vlastního výběru a model tanku v měřítku 1:100, složitelný bez použití lepidla získává:

JesterCZ

kterého kontaktujeme emailem.

Gratulujeme. Vítězný příspěvek zveřejníme po drobných redakčních úpravách na našich stránkách. Můžete se těšit. A pokud jste nevyhráli, nevadí. Knihu si můžete objednat zde.

A pro všechny ostatní připomínám, že ještě stále probíhá třetí soutěž: kvíz. Podrobnosti naleznete na tomto odkazu.

Přeji vám hodně štěstí.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments