World of Tanks

Dáreček od WG?

Dáreček od WG? Ano, čtete dobře. Wargaming na nás trošku upletl kulišárnu a přichystal nám překvapení. Chcete vědět, co to je? Čtěte tedy dále!

Dnes jen v rychlosti hurá k věci. Blitz Post discord i TAP informovaly o dárku. A dárek samozřejmě není jen tak ledajaký.

WG a Vinnie Jones údajně spojili síly… A v garážích na nás bude čekat tank.

 

Ve hře najdete upozornění v garáži vpravo dole pod statistikami tanku.

upozornění na dárek ve hře

 

Od pátku 22.12.2023 7:00 SEČ do pondělí 1.1.2024 1:00 (UTC+1) si po přihlášení můžeme vyzvednout devítkový speciální střední Patton the tank. I o něm jsme už několikrát psali, naposledy jsme ho zmínili zde. Takže od pátku jen skočte do hry a vyberte si dárek, tedy pokud samozřejmě chcete.

Statistiky tanku
2D styl

WG “obléklo” Pattona do celkem slušivé kamufláže, co myslíte? Ale styl lze sundat a namontovat na jiný tank, což je fajn.

 

 

Snad to tedy není bouda na hráče, ale skutečně milé překvapení od Wargamingu, na které se vyplatí čekat. Kdo si Pattona vyzvedne hned první den? Sice ano, asi bude trochu “přePattonováno”, ale ono si to brzy sedne. Těšíte se? Čekali jste něco takového? Minimálně já tedy ne – dokud jsem nenarazila jak na zprávu, tak upozornění. Tak pěkné Vánoce, přátelé!

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 2 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments