Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení

Zvony odbily poledne a u nás na stránkách vychází Připínáček. Tak se pojďme podívat, co přináší.

Víte, co bylo včera za den? Ano bylo 11.11.. Magický den, který však není dle numerologů šťastný. Možná právě proto se tento den stal dnem Válečných Veteránů. Vzpomíná se na padlé. Pokud se chcete dovědět více, podívejte se na Soviččin včerejší článek věnovaný veteránům. V této souvislosti nemohu nepřipomenout možnost získat zajímavé odměny za plnění misí věnovaných právě tomuto dni. Nejen, že ve hře máme zvláštní garáž plnou rudých vlčích máků, ale můžeme i získat odměny. Mise tematicky navazují právě na tento den. Hlavní odměnou je maskování 1918. Podrobnosti získáte přímo na odkazu WG. Za mě je to velmi zajímavá akce a tady ostatně jako každý rok, patří WG pochvala.

Minulý týden jsem psal o tom, že WG v rámci odstranění akce Waffenträger: Project Hyperion udělalo chybu. Omylem nám odebralo nejen aktuální, ale také minulé posádky, které si mnozí z nás nechali v garáži. Přestože to zpočátku nevypadalo, celá věc dobře dopadla a WG v miniaktualizaci dne 9.11. vrátilo posádky na naše účty. Takže druhá pochvala.

Závěrem chci připomenout možnost získat v rámci Twitch drops odměny za sledování dalšího turnaje klanů. Turnaj probíhá od včerejška, ale Mystery drops získáme dnes od 16 hodin. A co můžeme při hodně velkém štěstí po 240 minutách získat?  Centurion Mk. 5/1 RAAC, STA-2 případně T-34-85M. Pokud na nás štěstí nesedne, získáme kamufláže případně nějaké dny prémia. Více informací už tradičně na stránkách WG.

A poslední věc, kterou chci připomenout, je druhý společný test aktualizace 1.23., který spustil Wargaming. Takže pokud si chcete vyzkoušet budoucnost naší oblíbené hry, máte možnost. Nezapomeňte, že to děláte pro nás všechny a pomáháte odstraňovat chyby, které vznikají při vývoji. Takže nezapomeňte poskytnout zpětnou vazbu a nahlásit případné chyby.

Tak to bylo pro dnešek vše. Přeji vám příjemný zbytek dne a dobrou chuť, pokud právě jíte.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.