World of Tanks

Problém s posádkou po režimu „Waffenträger”

Hráli jste Waffenträger? Měli jste posádku pro Waffenträger?

Není tomu tak dávno, kdy skončila událost Waffenträger: Project Hyperion. Hráči upozornili na problém s posádkou z tohoto tanku.

Po skončení režimu “Waffenträger: Projekt Hyperion” hráčům zůstal Waffenträger auf E 100 v pronájmu do 15. října. Až do zmíněného data jsme s ním mohli hrát náhodné bitvy. Jeho posádka s ním byla pevně spjata. Na rozdíl od minulosti jsme nemohli posádku poslat do kasáren a využívat svou vlastní.

A proč to vlastně píšu? protože po vydání aktualizace 1.22.1 na EU WG Waffli včetně pronajaté posádky odstranilo. Dlouho se spekuluje o tom, že se Waffle vrátí zpátky do hry. Spousta hráčů to bere za hotovou věc a připravuje si posádku na tento stroj. Ale nebylo by to WG, aby nedošlo k nějaké té chybě. Spolu s odstraněním posádky v tomto pronajatém stroji, WG odstranilo i ty posádky, které hráči vycvičili již dříve. Wargaming odstranil i posádky z kasáren, které se specializovaly na Waffenträger auf E 100!

A aby toho nebylo málo. Nejen, že jim WG odstranilo posádky z kasáren, ale také způsobilo problém s přihlášením do hry takto postiženým hráčům. Hra se neustále synchronizovala pořád dokola. Hráči tedy kontaktovali podporu, která tento problém řeší. Bohužel stejná podpora odmítá hráčům posádky vrátit s tím, že je vše v pořádku, protože posádky je součástí odebraného stroje. Podpora nechápe nebo nechce pochopit, že jde o posádku z kasáren a nikoli o posádku z odebrané Waffle.

Tak uvidíme, jak tohle celé nakonec dopadne. Také jste si připravovali posádku a přišli o ni? Dejte nám vědět, jak se váš incident vyvíjí. Držíme palce, aby se vám posádka vrátila.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.