HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u nedělního čtení

Poledne, čas na čtení Připínáčku. venku se nám sice vrátilo krásné počasí, svítí sluníčko, ale přesto si vás dovolím pozvat do hry.

WG slaví narozeniny a dárky získáváme my hráči. Myslím, že letošní akce je celkem povedená. Přiznávám, že se mi líbí a každý den se do hry přihlašuji, protože získávám odměny “jen” za přihlášení. Také chci získat to prémiové drandítko AMX 13. Možná to bude tančík o ničem, ale líbí se mi.

Také vám doporučím vyzkoušet postup, jak získat něco navíc. Přiznám se, že jsem jej vyzkoušel už první den a odměnu jsem získal. Nicméně si myslím, že odměnu si můžeme vyzvednout po celou dobu trvání akce. Takže vyzkoušejte a dejte nám pak do komentářů vědět.

Drhou událostí těchto dnů je režim Palebná převaha. Přiznám se, že jsem ho v době psaní Připínáčku ještě nevyzkoušel, ale chystám se na to. Jsem pro každou špatnost, takže se na něj určitě kouknu. Jestli se nepletu, tak poznatky z palebné převahy budou použity i pro novou japonskou větev těžkých tanků. WG zde použije mechaniku přehřívání děl. Na Supertestu už se objevila první vlaštovka Type 63. Který tank vás zaujal nejvíce? Rychlý Panhard nebo snad arty B-C?

Jen pro zajímavost uvádím informace o Lestě v Rusku. Od dubna do prosince v RUBY utržila zhruba 123 milionů dolarů (2,703 miliardy korun) Čistý zisk pak činil téměř 35 milionů (769 milionu). Zajímavá čísla, že?

A úplným závěrem vás chci požádat, abyste si znovu přečetli pravidla diskuse zde na našich stránkách. Každý je nějaký.  Každý má občas chvíle, kdy je naštvaný na celý svět. Potřebuje to ze sebe dostat. Ale to ho neomlouvá, aby se choval neurvale a používal hrubé výrazy. Jsme tolerantní a snažíme se pochopit i ty druhé, ale to neznamená, že si tady budeme nadávat. Respektujte to prosím, abychom nemuseli přistupovat k trestům. Sám to považuji až jako poslední variantu, ale pokud někomu není rady ani pomoci, co jiného nám zbývá?

A to je pro dnešek vše. Přeji vám krásný zbytek neděle a případně dobrou chuť.

 

PS a nezapomínejte se hlásit až do 21. srpna každý den do hry.

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments