World of Tanks

Nová větev Japonských těžkých tanků s novou mechanikou

Japonské těžké tanky už se těší, až se dostanou do hry.

O tom, že se ve hře objeví nová větev japonských těžkých tanků, víme už relativně dlouho. Psali jsme o tom tady. Dnes přinášíme další informace.

Nová větev bude úplně jiná než současné japonské krabice. Očekáváme sice jen 6 vyzkoumatelných tanků a jeden prémiový, ale to hlavní, co nás čeká, je jinde. WG pro tyto tanky připravuje úplně novou mechaniku. Zajímá vás to? Tak čtěte dále.

Mechanika a herní styl

Nová větev těžkých tanků je naprosto unikátní a vůbec se nepodobá tomu, co známe. Japonské těžké tanky s Typem 71 na vrcholu vypadá moderněji a je technologicky vyspělejší. Nové tanky budou kombinovat mobilitu a schopnost přežití. Tanky na vyšších úrovních budou mít hydropneumatické odpružení.

A teď to, na co se všichni těšíme. Tanky budou mít zajímavou novou zbraňovou mechaniku – chlazení.
Ochlazování zbraně vám dá na výběr, zda budete střílet častěji s normálním rozptylem nebo chvíli počkáte, než začnete střílet, abyste zlepšili svou přesnost. Ochlazení děla trvá o něco déle než její opětovné nabití. Což dává smysl, že? Základní rozptyl těchto těžkých tanků je srovnatelný s ostatními těžkými tanky příslušných úrovní. Mechanika “chlazení” se objeví jen u některých tanků. Předpokládáme, že se bude týkat tanků od osmé úrovně výše.

Společně s novou mechanikou děl a nastavitelným odpružením vznikne úplně jiná hratelnost těžkých tanků. WG předpokládá, že tyto tanky budou všestranné. A vzhledem k jejich nové mechanice mají být zábavné, zároveň nejsou otravné, když budou u vašeho protivníka.

Výzkum

Větev bude začínat na čtvrté úrovni z Type 1 Chi-He. Ještě máme spoustu času, ale pokud se chcete připravit, můžete si vyjet zhruba 14 500 zkušeností na pětkové Mitsu 108.

Strom

A které tanky na nás čekají?

  • 5 lvl: Mitsu 108 ( Japonsko, TT-5).
  • 6 lvl: Type 3 Ju-Nu ( Japonsko, TT-6).
  • 7 lvl: Type 4 Ju-To ( Japonsko, TT-7).
  • 8 lvl: Type 57 ( Japonsko, TT-8).
  • 9 lvl: Type 68 ( Japonsko, TT-9).
  • 10 lvl: Type 71 ( Japonsko, TT-10).

A prémiový tank osmé úrovně:

  • 8 lvl: Type 63 ( Japonsko, TT-8).

Tak jak se vám líbí?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.