World of Tanks

Battle Pass a Mirny-13

Battle pass a Mirny-13. Blíží se další battlepass, už dvanáctá sezona, a taky WG chystá každoroční event Mirny-13. Už včera se objevily první informace o battle passu. Chcete vědět víc? Čtěte dále.

Battle pass a Mirny-13

Včera Rejnok ukázal, které tanky budou “ve hře” battle passu, v dnešním článku se dovíme zas o něco víc.

 

Medaile

Splňte všechny 3 kapitoly 12. sezony BP -> WG vás odmění medailí za toto splnění.


 

Členové posádky

1.kapitola: Watan Focht

Německý tankista. Stejně dobře si poradí s rolí velitele bojového vozidla i zvídavého vědce. Od střední školy inklinoval k přírodním vědám a dobře se vyzná v chemii, biologii a fyzice. Neustále si vede deník, kde si zaznamenává dění s nečitelnými poznámkami a docela názornými ilustracemi.

2.kapitola: Maria Lastochkina

Klamný vzhled této mladé skautky zabil mnohé. Je zběhlá ve svých nepřátelských schopnostech shromažďovat data. Specialitou je radarový průzkum, kdy dívka k rozhodování využívá systematický přístup a analytické myšlení na maximum. Je ochotna riskovat, aby zachránila své kamarády.

3.kapitola: Larry Stone

Za impozantním vzhledem tohoto Američana se skrývá bystrá mysl a jemný smysl pro humor. Nebojí se ničeho a nikoho, nebo si to alespoň myslí. Dlouhou dobu bojoval pod velením D. Macrida, se kterým zpočátku nemohl najít společnou řeč kvůli vlastním vtipům. Během své kariéry úspěšně absolvoval desítky bojových misí, zvykl si na disciplínu a poté se stal schopným velitelem. Nepřestal však pouštět vtipy s rozumem i bez něj.

Extra: Hope

Kurátor první a dalších skupin, které dorazily do Mirny-13. Ke své práci přistupuje velmi precizně, někdy až fanaticky. Nedělá kompromisy a pokud si stanoví cíl, nezastaví se před ničím, aby jej dosáhla.

 

Obtisky

“Sláva objevitelům”

“Světlá budoucnost…”

“Nasaďte si plynovou masku”

“Pozor na Mirium”

Vše: Nehistorické. Použijete k vybavení tanku jakéhokoli národa a úrovně.

 

Už nedočkavě vyhlížíte battle pass a Mirny-13? Vyřádíte se v Mirny stejně jako každý rok? Ať už ano, nebo ne, hodně štěstí při plnění battle passu přeje Soowa a nezapomeňte okomentovat novinky.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments