Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne s sebou přináší Připínáček.

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení.

Možná si vzpomenete, že jsme psali o WoT 2.0. –  Projectu CW. Ted kolegové z TAP přinesli odkaz, z něhož je možné Project CW stáhnout. Stažení je možné přes WGC, ale ne přímo. Takže si stáhněte soubor z tohoto odkazu. Rozbalte jej do zvláštní složky, do které jej chcete nainstalovat. Spusťte si WGC a ve složce všechny hry vyberte Importovat nainstalované hry.

Odkliknete hotovo a máte připraveno k aktualizaci. Bohužel test probíhal od 22. do 25. června. V tuto chvíli není aktualizace dostupná, ale při opětovném spuštění testu by se měla aktualizace stáhnout.  Přinášíme i pozvánku na testovací Discord. Stejně jako u aktualizace předpokládáme, že se obnoví se spuštěním testu.

Dalším bodem, který bych chtěl připomenout je nový Prime Gaming – “Rozkaz Kapitáne”. V balíčku „Rozkaz, kapitáne!“ na vás čekají vozidla ke 14dennímu pronájmu a další odměny na výběr. Vyberte si tři z následujících šesti položek:

IS-3A (15% sleva v prémiovém obchodě)

VK 168.01 (P) (15% sleva v prémiovém obchodě)

50TP prototyp (15% sleva v prémiovém obchodě)

Panther/M10 (20% sleva v prémiovém obchodě)

 5 misí na 5× ZK za vítězství

 5 čokolád

Součástí balíčku je zajímavá IS-3A. Pokud máte o Amazon Prime zájem, ještě pořád si můžete založit účet přes polské stránky za 49 zlotých (cca 250 Kč) za rok. A znovu opakuji, že jen kvůli WoT se to opravdu nevyplatí.

Závěrem si vás znovu dovolím požádat o sdílení odkazu na sbírku na auto pro Šimona. Pomůžete třeba tím, že odkaz pošlete dál. A uděláte dobrý skutek. Karma vám to snad vrátí.

A to je pro dnešek vše. Přeji všem krásný den a případně i dobrou chuť a nezapomeňte doplňovat tekutiny.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.