World of Tanks

Battle pass 11 – posádka

Battle pass 11 je za rohem. Co víme o posádce?

Battle pass je za rohem a prosakují další a další informace. Dnes se podíváme na posádku. Každá kapitola má svého člena a stejně tak bude člen posádky ve zvláštní kapitole.

Kapitola 1: Ian Harman (člen posádky)

Syn důstojníka australských ozbrojených sil se jen zřídka dočkal otcovy chvály, a proto se od dětství snaží být ve všem dokonalý. Je společenský, mezi kamarády je považován za „svého přítele“, i když některé rozčiluje svým bezvadným dodržováním armádních předpisů. Mírně narcistický, ale nikdy to nepřizná, ani sám sobě.

Kapitola 2: Colette Bugeaud (člen posádky)

Colette vyrostla na venkově a z první ruky ví, co je to dřina a hlučné večírky. Nikdy netoužila být ženská a sofistikovaná, a když už se někde objeví s kabelkou, tak jen proto, aby v ní schovala samonabíjecí pistoli Ruby. Na pravidla nebere ohledy a vždycky říká, co si myslí, a proto je stále jen poručíkem. Dokud však zůstává velitelkou své posádky, příliš ji to netrápí.

Kapitola 3: Stefan Adashkevich (člen posádky)

Nevypadá jako statečný velitel. Nepotřebuje slávu, uznání a ocenění, ale Adashkevich vždy přistupuje k bojovým úkolům s maximální odpovědností. Tento bojovník není zvyklý mluvit o svých plánech a v poslední době se děje pravý opak: jako vlastenec své země je nucen sloužit daleko od vlasti a jeho jediný přítel nedávno zmizel na misi, z níž se měl vrátit za osm hodin. Ve chvílích zoufalství si Stefan, aniž by si toho všiml, tiše pobrukuje stále stejnou píseň o rudých mácích, i když jeho hlas už není stejný.

Extra: Katherine Sanders (člen posádky)

Vynikající studentka a velmi kreativní žena. Nikdy si nenechá ujít příležitost věnovat se amatérské činnosti, i když ví, že iniciativa bude trestná. Samostatně se naučila několik jazyků (včetně italštiny) a také brilantně absolvovala speciální kurz pro rádiové kodéry. Je vdaná, ale nerada mluví o svém osobním životě.


Při náboru si můžete vybrat:

  • národ;
  • typ zařízení a stroje;
  • specializaci.

Tito členové posádky mají nulovou dovednost „Bojové bratrstvo“ a dvě 100% dovednosti na výběr.

  • nemají žádný zvláštní dabing.
Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments