World of Tanks

2D styl “Unforgettable”

Dalším stylem v aktualizaci 1.20.1 je 2D styl “Unforgettable”

2D styl Unforgettable” Nezapomenutelný (Memorial day) je celoroční styl připomínající památku vojáků z různých zemí, kteří zemřeli ve službě.

Styl je proměnlivý podle typu map (léto/poušť/zima) jak jsme ze hry zvyklí:

Jde o vzpomínku na vojáky, kteří zemřeli ve službě a v ozbrojených konfliktech. V mnoha státech jde o důležitý a nezapomenutelný den. Například ve Spojeném království si lidé 11. listopadu připevňují na oblečení papírové květy máku, které symbolizují krev prolitou v bitvách. V kalendáři Německa je to den národního smutku. Od roku 1952 se slaví předposlední neděli před adventem. V Izraeli se na počest padlých vojáků konají dokonce dva obřady: jeden v Jeruzalémě na Britském válečném hřbitově v sobotu před Velikonoční nedělí a druhý v Tel Avivu na hřbitově Ramla. V Polsku členové vlády, zástupci úřadů a velení ozbrojených sil pokládají květiny k hrobu neznámého vojína ve Varšavě. Většinu akcí na počest padlých vojáků spojuje společná myšlenka: připomenout lidem důležitost lidského života a tragické důsledky ozbrojených konfliktů.

Styl je označen jako nehistorický. Vhodný pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Skupina stylu: Speciální. Technická cena: 1500 zlatých. ID: 765.

Líbí se vám?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments