World of Tanks

Micropatch 15.2.2023 Co se přidalo?

Dnes proběhl Micropatch. Co do klienta přidal?

Jak asi všichni dobře víme, dnes ráno proběhl micropatch. Přidal do herního klienta Aukci.

Stejně tak se v klientovi objevily i dva nové skiny na tanky. Je to Opičí král, který je dnes v aukci.

Opičí král

(čínský, střední tank-10 úrovně, propagační). Jde o klon tanku 121B. Výkonnostní charakteristiky jsou zcela shodné. Technická cena je 9 900 zlatých.
Tank je opatřen neodstranitelným a nepřizpůsobitelným 3D stylem Monkey King (Opičí král).

Tank má jedinečné znaky na děle.

Monkey King 3D Styl
Vnější modifikace tanku jsou vytvořeny podle obrazu Sun Wukonga, slavné čínské literární postavy z románu Cesta na západ. Je jakýmsi ztělesněním mazanosti, šibalství a vzpurného ducha. Původní postava je obdařena 72 unikátními schopnostmi, z nichž některé lze úspěšně použít na bojišti.

Styl je zcela smyšlený. Patří do skupiny Speciálních stylů. Technickou cenu WG uvádí ve výši 100 zlatých. Styl můžeme použít pouze na tank: Opičí král. Maximum na účet: 1. ID: 749.

Druhým tankem, který byl přidán je:

MARS

(italský, střední tank-8 úrovně, prémiový). Jde o klon tanku Progetto M35 mod. 46. Výkonnostní charakteristiky jsou zcela shodné. Technická cena je 9 900 zlatých.

3D-styl “Mars”
Jde o slavnostní úpravu tanku Progetto M35 mod. 46, jehož podoba obsahuje na slavnou minulost Římské říše se všemi jejími legendami a mýty. Připomenutí slavné minulosti předků moderních italských tankistů je velkou motivací k sebezdokonalování. Důkazy o velikosti impéria, jehož přestavby zdobí tento tank, dokonale zapadají do celkového stylu vozidla, které se může řítit na okraji útoku jako katafrakt a pomalu „udávat tempo“ v čele průvodu o nejslavnostnějších svátcích.

Styl je zcela smyšlený. Patří do skupiny Speciálních stylů. Technickou cenu WG uvádí ve výši 100 zlatých. Styl můžeme použít pouze na tank: Mars. Maximum na účet: 1. ID: 686.

Dnes si můžeme v Aukci pořídit Opičího krále. Myslím, že další kladívko dopadne na Progetto tedy na Mars.

Líbí se vám?

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

1 1 vote
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments