Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady a s ním něco málo čtení o WoT

Tento týden jsem psal o změnách charakteristik experimentálního vybavení, které můžeme následně získat i ve hře po splnění několika misí. Bohužel v důsledku technických problémů WG pozastavilo možnost toto vybavení získat. “Vážení hráči, z technických důvodů jsme pozastavili rozdávání experimentálního vybavení. Až bude rozdávání znovu spuštěno, budeme vás informovat.” Takže si na jeho vyzkoušení v praxi chvilku počkáme. Ale kdo si počká, však to znáte.

Srovnání battle passu

Také jsem porovnal informace o Battle passu u nás na EU serveru a na serveru RUBY. Článek si můžete přečíst zde. Evidentně nejsem sám, kdo uvažuje podobně, protože Ranzar ve svém nejnovějším videu také srovnává T-832 a Karachun. Video naleznete níže.

Slevy

Co považuji ještě za důležité a nesmím zapomenout, jsou slevy Slevy lunárního Nového roku, které můžeme využít až do 25. ledna. Za mě super akce, protože už mi došly malé opravy, takže jsem utratil několik milionů kreditů na doplnění spotřebních doplňků. A na co ještě uvedené slevy jsou? Můžeme je využít na spotřební doplňky a vybavení. Slevy jsou i na nákupy ve zlatých a to na stání v garáži, prvky úpravy vzhledu i na prémiový účet. Však se podívejte na obrázek, nebo na detaily celé akce na odkaz.

Co nás čeká?

Blíží se další klanová kampaň, kde si hráči mohou vyjezdit tanky, které není možné jinak získat. Máme příležitost předvést své umění a bojovat proti těm nejlepším klanům. A většinou to je také příležitost, pro některé nepoctivce dostat se za nějakou tu finanční odměnu do klanu, který mu takzvaně vyjezdí tank. Předpokládám, že tyto “nábory” už probíhají nebo je klany brzy otevřou. WG si stejně jako v minulosti bude hrát na mrtvého brouka. V průběhu týdne si u nás přečtete, že i toto lze úspěšně řešit, jen je třeba vůle, aby  se tak stalo. Tak se máte na co těšit.

Závěrem vám chci připomenout, že stále máte možnost se podílet na tvorbě našeho webu jako přispívající člen případně nový člen redakce. Stejně tak ještě pořád máme k dispozici pár kalendářů na rok 2023, takže jestli máte chuť a zájem přijďte k nám na Discord.

A to je pro dnešek vše. Přeji vám příjemný zbytek neděle a dobrou chuť k obědu.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments