OstatníWorld of Tanks

Pohled k sousedům

Přinášíme pohled k sousedům a srovnání Battle pass v EU a RUBY

Zatímco u nás probíhá Battle Pass s motivy Terminátora, na serveru RUBY (Rusko a Bělorusko) mají pro změnu Království za devatero horami. Jen pro zajímavost, přinášíme pohled na to, co je tam možno získat.

Battle pass v RUBY má na rozdíl od našeho šedesát kapitol a tank je možno získat už v základní variantě bez nutnosti platit. V placené verzi získá hráč po dokončení všech šedesáti kapitol 3D styl “Overseas Monster”

Tank, který je možno získat, je varianta japonského stromového těžkého tanku osmé úrovně O – HO. Tank nese jméno Karachun a samozřejmě má všechny bonusy prémiového tanku. Více si o něm můžete přečíst na tomto odkazu.

Placený Battle Pass

Hlavní odměnou v placené variantě BP je 3D styl Overseas Monster. Rozšířený BP stojí 2500 zlatých, takže je o 1 000 zlatých levnější než ten náš. My v něm získáme tank, oni 3D styl. Jestli jsme na tom lépe nebo hůře nechám na vašem uvážení. Pojďme se podívat na zmíněný, u nás v EU nedostupný styl. Za sebe musím říct, že se mi velmi líbí. Styl je nehistorický s cenou stanovenou na 3 500 zlatých.

“Vidíš, přišel jsem za tebou sám, važ si toho. Jde o delikátní záležitost a to, na co se ptám, nesmí být prozrazeno. Narazil jsem na ocelovou krabici, na pohled takovou nevzhlednou, která zjevně nepochází z našeho světa. Nevím, jak se to sem dostalo, ale určitě to nebylo jednoduché. Musely zde působit nadpřirozené síly, tato krabice jimi dokonce jiskří. Vzal jsem si ji pro sebe. Musím přijít na to, jak ji mohu využít.
Kvůli tomu jsem tady. Vidíš sám, že na první pohled vypadá hrozně a nepatřičně. A ty, Svarogu, jsi nejlepší kovář v těchto končinách. Nechápu, jak to funguje, ale chci si ji dát do trůnního sálu. Ty mi ji uprav tak, aby odpovídala mému postavení. Nezapomeň na své umění a na to, že pracuješ pro samotného Kostěje a já nebudu šetřit zlatem. Zahrabal ses tady na podkovách. Ukaž mi, co dokážeš. Mé černé srdce cítí, že jsme s tímto monstrem na začátku velké cesty. A mé srdce se málokdy mýlí.”

3D styl je dynamický:

Součástí jednotlivých fází jsou odměny podobné těm našim. Tady nemá moc smysl se rozepisovat. Snad jen, že posádky odpovídají pohádkovému prostředí.

Zajímavosti z RUBY

Zajímavostí RUBY Pattle passu je možnost získávání zlatek. Pokud si hráč pořídí vylepšený Battle pass, ten dokončí a získá 3D styl, pak každý den až do 31.12.2023 získá zvláštní jednoduchou misi – umístit se mezi prvními 10 hráči podle zkušeností. Tuto misi lze splnit jednou za den a odměnou jsou zlaté a to ve výši od 5 až do 2 500.

Další zajímavou mechanikou je možnost získat body do Battle Passu. 150 bodů získá každý, kdo vlastní jeden ze zmíněných 3D stylů. Jedná se o styly Aljoša Popovič (Objekt 268), Dobryňa Nikitič (Objekt 705A) nebo Ilja Muromec(ST-II). Tyto styly jsme si mohli koupit i my v EU někdy v roce 2020 v rámci akce Proměňte své tanky na rytíře. Nemáte tento styl v garáži? Nevadí, kupte si jej. Styly jsou po celou dobu trvání BP k dispozici jak ve hře za zlaté, tak v prémiovém obchodě za skutečné peníze.

Líbí se vám RUBY Battle pass? Vyhovoval by vám víc než náš Terminátor?

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments