World of Tanks

Frontová linie – mapa Fata Morgana

O nové mapě pro Frontline jsme už psali, dnes přinášíme detaily.

O nové mapě jsme psali před pár dny. Dnes přinášíme detaily.

Mapa se jmenuje Fata Morgana a je určená pro režim Frontline. Stejně jako ostatní mapy v tomto režimu je její rozměr 3 × 3 km a jednotlivé hratelné oblasti jsou rozdělené do šesti sektorů, které obsazujeme nebo bráníme a jednu závěrečnou zónu. V této zóně se nachází pět opevněných děl, které musíme jako útočníci zničit nebo jako obránci ubránit.

Minimapa a rozdělení na sektory:

 

Tato nová mapa, která se nachází v severní africké poušti, nabízí řadu různých částí, včetně masivního průmyslového přístavu, pulzujícího pobřežního města, obrovské ropné rafinérie, drsného kaňonu, historických hradních zřícenin, stinných jeskyní a bujné oázy.

Mapa není konečná, ale práce probíhají na většině mapy. Žádný z obrázků neukazuje konečný výsledek; na mapě se stále pracuje. Aby se usnadnilo testování, byla mapa i režim Frontline nastaveny tak, aby se daly hrát v tréninkové místnosti. Toto opatření nebude aplikováno na herní servery.

Směr 1

Sektor A
Přístav se vyznačuje mnoha tvrdými kryty a relativně plochým terénem. Uspořádání nutí hráče do boje na blízko s některými podpůrnými pozicemi z dálky. Záchytné místo se nachází na malé náhorní plošině v průmyslovém areálu.

Sektor D
Silné obranné pozice ve městě vyžadují, aby útočníci využili možnost obchvatu těchto míst, aby získali kontrolu. Opevněné body blízko cíle ztěžují útočníkům použití pouhé hrubé síly. Záchytný bod se nachází na náměstí před pompézním městským hotelem.

Směr 2

Sektor B
Záchytný kruh uvnitř archeologického naleziště mění ruiny arény v bojiště pro tanky. Kolem arény je několik vyvýšených pozic, které oběma týmům pomáhají krýt přístupové cesty.

Sektor E
V centrálním sektoru mapy, v kaňonu, se nachází množství herních prvků v kombinaci s dlouhými střeleckými vzdálenostmi. Útočníci musí ovládnout alespoň jednu stranu kaňonu, než se vydají do záchytného bodu, který se nachází na ostrově v řece.

Směr 3

Sektor C
Oáza kombinuje otevřené plochy s bujnou vegetací a možnostmi skrytí za keři a střelbou z dálky. Záchytný bod poblíž mešity je velmi obtížné obsadit, pokud není pod kontrolou i druhá strana oázy.

Sektor F
Několik zákoutí a pevných krytů znesnadňuje útok na letiště. Útočníci, kteří procházejí jeskynním systémem, se musí centimetr po centimetru plížit vpřed, aby získali kontrolu nad záchytným bodem, který se nachází v blízkosti letecké věže.

Hlavní cíle

Některé z hlavních cílů se nacházejí na otevřených prostranstvích, zatímco jiné jsou uzavřenější a útočníci musí před jejich dobytím získat větší území.

Podle popisků vypadá tato mapa velmi zajímavě. Já se těším až se dostane do hry a doufám, že si ji vyzkouším. A co vy?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments