Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Čtvrtá adventní neděle znamená zapálení čtvrté svíčky na věnečku a také Připínáček

Vítám vás u posledního adventního Připínáčku. Dnes se nebudu nijak zamýšlet nad ničím ani nebudu polemizovat, jen se pokusím rychle a stručně shrnout pár informací.

Pokud rádi testujete nadcházející aktualizace, můžete si stáhnout veřejný test 1.19.1. Co je obsahem testu se dozvíte na odkazu. Co je však pro mě nejzajímavější jsou změny v čínském stromu “rakeťáků”. V té souvislosti nemohu nezmínit slavnou píseň. Modří už vědí, ano, je to Těžký Pokondr.

Další věcí, kterou vám chci připomenout, je utracení žetonů Battle Pass do 20.12. Pokud chcete něco jiného než bony, nezapomeňte si to koupit. Zůstanou vám nějaké žetony? WG je vymění za bony v kurzu 1 žeton = 100 bonů. Myslete na to.

Výprodej

Za zajímavou také považuji informaci, že Wargaming prodal část svých akcií kyperské banky. Nejprve prodal studio v Sydney, a nyní akcie banky.  Máme si o tom něco myslet nebo je to jen obchodní strategie? Wargaming Group Limited (“WGL”) dne 30. listopadu 2022 uzavřela dohodu o prodeji 13,41 procenta svých akcií v kyperské Hellenic Bank Public Company Limited řecké Eurobank SA. Dokončení transakce ve výši 70 milionů EUR závisí na tom, zda Eurobank SA získá schválení této transakce od regulátora trhu.

Pokud povolení získá, bude Eurobank vlastnit 26,0 procenta Hellenic Bank a Wargaming 7,20 procenta, včetně 0,41 procenta rezervních fondů spojených s řediteli a top managementem Wargamingu. Eurobank SA informovala, že částka plánovaného obchodu na nákup 13,41 % akcií Hellenic Bank (což je 55,3 milionu akcií) je 70 milionů eur (1,265 eur na akcii). “Wargaming investoval do Hellenic Bank po krizi v roce 2013 a od té doby se podílel na všech navyšování vlastního kapitálu banky,” uvedla společnost v prohlášení. „Za posledních 9 let od investice Wargamingu do banky se Hellenic Bank rozrostla v silnější, zdravější a větší skupinu bankovních a finančních služeb,“ píše se v závěru zprávy o transakci.

 

Závěrem vám připomínám naši Vánoční soutěž, ve které můžete vyhrát zajímavé ceny a také možnost získat náš Heatnews kalendář. Večer nezapomeňte zapálit všechny čtyři svíčky, něco si přát a těšit se na Štědrý večer. Už jen 6 dní.

A pokud budete obědvat, tak dobrou chuť.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments