OstatníWorld of Tanks

Vánoční soutěž 2022

Vánoce jsou za dveřmi a my v redakci Heatnews jsme se již tradičně rozhodli, že uspořádáme soutěž pro všechny naše čtenáře.

Těšíte se na Vánoce? Pokud ano, můžete se těšit ještě více. Pokud ne, třeba si je osladíte s námi. Jako každoročně i letos pro naše čtenáře přinášíme soutěž pro každého z vás. Chceme, aby se jí mohl zúčastnit každý, kdo hraje tanky, je jedno, jestli je fialka nebo rajče. Důležité je, že má hru rád a hra ho baví. Vyzýváme tedy všechny z vás, kteří máte chuť, čas, inspiraci a touhu něco vyhrát, abyste se soutěže zúčastnili.

A v čem soutěž spočívá? Je velmi jednoduchá. Chceme po vás screen ze hry. Je jedno, jestli pojedete v rychlém lehkém tanku, nebo si vyberete třeba těžkého Japonce. Není důležité, jestli nám pošlete obrázek, který vznikl ve hře nebo ve výcvikové místnosti. Fantazii se meze nekladou. Je to jen a jen na vás, co vymyslíte. Klidně můžete vytvořit panorama ve výcvikové místnosti – i to se počítá. Požadavek je v podstatě jediný – aby byl obrázek dostatečně velký (maximální velikost obrázku je 10 MB). Ze všech došlých obrázků redakce vybere ty pro ni nejlepší, nejakčnější, nejzajímavější…

Jsme si vědomi obrázků, které se umístily v minulých letech, proto prosím, zkuste je nekopírovat a být originální.

Letos jsme z vybraných soutěžních obrázků vytvořili tištěný nástěnný kalendář. Bohužel jsme při jeho tvorbě museli některé obrázky vyřadit a kalendář udělat ve velikosti A4, přestože původní plán byl udělat jej ve velikosti A3. Proto prosíme, zasílejte obrázky v co nejvyšším rozlišení, aby byly použitelné pro kalendář na rok 2024.

Odměny

A co můžete vyhrát? Prvních pět míst od redakce obdrží již zmíněný nástěnný kalendář. Třetí místo dostane od redakce navíc tři vánoční krabičky,  druhé místo dostane jedenáct vánočních krabiček. První místo získá dvacet pět vánočních krabiček

Každý hráč může nahrát pouze jeden obrázek, takže dobře zvažte, co nám pošlete. Bude se vždy počítat pouze ten první, který nahrajete do soutěže. Na ostatní nebude brán zřetel a budou ze soutěže vyřazeny.

A ještě jeden bonus. Rozhodli jsme se, že z došlých obrázků vybereme ještě jeden, zvláštní, který nás zaujme herní akcí. Co tím myslíme? Jde o něco, co není ve hře obvyklé. V návaznosti na loňský rok by to mohla být třeba bitva 15 těžkých tanků proti 15 těžkým tankům. Prostě něco ve hře, co bude zajímavé. A co bude odměnou zde? Nechte se překvapit. Prozradím jen to, že jde o knihu o vojenské technice.

Líbí se vám naše soutěž? Tak přemýšlejte a vytvářejte ty nejzajímavější fotografie ze hry. Pro účast v soutěži klikněte na následující odkaz, kde budete požádáni o vaši herní přezdívku, kontaktní email a nahrajete svůj výtvor. Své obrázky můžete nahrávat až do 18. prosince. Následující den bude stránka uzavřena a redakce vybere ty fotky, které budou použity dále a samozřejmě také vítěze.

Pokud máte nějaké otázky, použijte možnost komentářů pod článkem, kde vám odpovíme, případně článek doplníme.

Formulář pro vkládání obrázků


Nechceme vás jakkoli omezovat, ale několik pravidel být musí:

Účasti v soutěži souhlasíte se zveřejněním svého herního nicku na webu Heatnews. Zároveň souhlasíte s dalším použitím vašeho soutěžního výtvoru na stránkách a pro potřeby Heatnews (kalendář, puzzle, tapeta, vyhlášení výsledků atd.).
Pokud vyplníte neplatnou emailovou adresu, budete ze soutěže diskvalifikováni.
Pokud vyplníte neplatný nick, budete ze soutěže také diskvalifikováni.
Jestliže pošlete obrázek vícekrát než jednou, bude použit první.
Odpovědi v komentářích nebudou považovány za platné.
Soutěž trvá od čtvrtka 1.12.2022 do neděle 18.12.2022 23:59 hod.
Redakce HeatNews si vyhrazuje právo soutěž bez náhrady zrušit.
Soutěže se nemohou účastnit členové redakce.
Výhra není právně vymahatelná.
Výherci budou kontaktováni emailem a budou požádáni i o skutečné jméno a adresu, aby jim mohl být zaslán kalendář případně kniha. Veškeré osobní údaje, které redakce získá, budou použity pouze za účelem soutěže a nebudou sdíleny s žádnou třetí stranou.

Ve hře je možno použít dostupné modifikace hry (filtry) i modifikace třetích stran, ale pro účely soutěže nechceme, abyste obrázky dále upravovali v grafických programech např. Photoshop. Vložení textu do obrázku je povoleno.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments