World of Tanks

Rejnokův nedělní Připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení. 

Dnes bude Připínáček trošku jiný. Takové malé a krátké zamyšlení.

Když se tak dívám kolem sebe, čtu komentáře u nás na stránkách, na našem Facebooku a vlastně i na jiných platformách, vždycky mě něco překvapí. A co více, překvapí mě zloba a nenávist, která se u některých lidí objevuje. Nevím, kde se to v lidech bere. Proč si lidé myslí, že když budou druhé urážet a pomlouvat, bude ten svět lepší. Získali jsme bonusové kódy do hry a okamžitě jsme je zveřejnili. Vydali jsme kódy co nejdříve, protože si jsme vědomi toho, že většinou mají omezený počet aktivací. Bohužel, i tak už nebyly platné. A jako “zaslouženou” odměnu jsme získali nadávky a osočení, že jsme udělali něco špatně. Někteří dokonce psali, že ty kódy už mají dlouho. Tak proč se sami nepodělí a nesdílejí své informace?

1

Já vím, je jednodušší na všechny a všechno nadávat a jen čekat, kdo kdy a s čím přijde, kdo mi co zadarmo dá. Je jednodušší do všeho rýpat a všechno shazovat bez toho, aby měl informace, bez toho, aby se zamyslel nad tím, co píše. Ale tohle není jen záležitost tady. Podobné rádoby diskuse se objevují všude. Lidem chybí informace, mnohdy vůbec nevědí, co a jak se dělá, ale vždy se budou navážet do věcí, které se jim nelíbí. Často čtu, je to špatně. Neudělali jste nic dobře. Nechte toho, Udělejte to jinak. Problém nastává, když se dotyčných zeptáte, jak to udělat jinak? Co je konkrétně špatně, jak to udělat lépe. Také jste se setkali s tím, že dotyčný vůbec neví, ale je přece cool všechno kritizovat. Vypadá to dobře, ne?

 

Zkuste se někdy zamyslet, než něco řeknete nebo napíšete. Mnohdy těch pár vteřin může ovlivnit to, co se stane, více, než se může zdát. Pár slov vyřčených ve stresu, ve zlobě může ovlivnit budoucnost více, než se může na první pohled zdát. Ne vždy je dobré do všeho rýpat, zvláště ne tehdy, když člověk sám neví, jak věci udělat jinak a lépe, jak to chce po ostatních. Tak ruku na srdce, dělali byste něco, co všichni kritizují, ale nikdo neřekne, jak to dělat lépe? Přemýšlejte nad tím, co děláte, ne nadarmo máme staré české přísloví: “Dvakrát měř a jednou řež.

 

Už končím. Myslím, že na jedno zamyšlení jsem toho napsal až moc. Tak dobrou chuť pokud obědváte.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4.3 3 votes
Article Rating
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments