World of Tanks

Halloween 2022

Skončil čarodějný sabat, Halloweenská akce roku 2022.

Skončily Dýňové slavnosti a hra se vrací do normálu. Pokud jste nestihli nějakou čarodějnici jako člena posádky získat hrou, můžete si je ještě do 7. listopadu koupit. Získali jste tyto mimořádné členy posádky nebo za ně utratíte nějakou tu korunu v obchodě? Bohužel jen jako celek, jestli jsem to správně pochopil.

 

Podělte se s námi v komentářích, které členy jste získali. Pro ty, kteří nezaregistrovali možnosti kombinací posádek, přidávám ještě odkaz na Rychlé zprávy, kde jsme fungování této speciality popsali. Už víte, kam si tuto posádku dáte?

 

A když jsme u toho, Nikolaj Muravskij, ředitel vývoje WOT v Kyjevě prozradil, proč letos nebyl Mirnyj.

Otázka: “Proč jsme letos zůstali bez akce Mirny-13?”

Odpověď: “Faktem je, že tým zodpovědný za PVE eventy ve WOT obecně a zejména za Halloweenské eventy, které vydáváme už zhruba čtyři roky, sídlí na Ukrajině, kde víte, jaká je nyní situace. Z tohoto důvodu jsme museli změnit naše plány: náš tým se chtěl zaměřit na něco pozitivnějšího a ne se zabývat nějakou zelenou a pochmurnou atmosférou, protože v našich životech je teď tolik problémů. Dopadlo to dobře. Celkově jsme docela spokojeni s příležitostí, která se nám naskytla, abychom potěšili hráče, i když to pro nás bylo něco nového a experimentálního.”

Myslíte si, že Dýňová slavnost byla lepší a úspěšnější než Mirnyj?

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments