World of Tanks

Rychlé zprávy

Přinášíme další souhrn zpráv ze světa tanků.

Některé zprávy jste možná už zaznamenali, jiné budou novinkou. Pojďme na to.

Zasloužená odměna

Připomínáme, že 25. listopadu vyprší termín výběru Zasloužené odměny, kterou WG každoročně rozdává hráčům dle doby, jak dlouho hrají. Letos jsme dostali od dvou do jedenácti žetonů. Takže pokud jste je neutratili, honem jděte do hry, otevřete si záložku obchod a tam třetí položka vlevo, odměny v rámci akce. Pokud si nejste jisti, že jste žetony utratili, zkontrolujete si to na stejném místě. Nejvhodnější odměnou se mi jeví Trofejní vybavení. A jen připomínám, pokud máte více účtů, nezapomeňte si odměny vyzvednout i tam.

Dýňová slavnost

Připomínám, že konec akce je 4. listopadu, tak nezapomeňte, že musíte dokončit všechny mise, abyste získali všechny odměny. Stejně tak nezapomeňte vyčerpat všechno magické vybavení. Po skončení akce bez náhrady zmizí. Bohužel jej nelze ani prodat. Pokud vám některý člen posádky chybí, můžete si jej až do 4.11. dokoupit za 2 500 zlatých.

A pokud vás zajímá, jak to bude s hlasy posádek u tanků, které budou mít v posádce čarodějnice, je to jednoduché. Původní informace sice hovořily o tom, že hlasy čarodějnic budeme mít jen tam, kde máme posádku s pěti členy  a celou ji tvoří čarodějný konvent, ale naštěstí to WG změnilo, případně nepřesně interpretovalo. Můžeme si hlas nastavit i u tanků, které mají méně i více členů. Pokud posádku tanku tvoří jen velitel a řidič, třeba Pz. I C, stačí, když budeme mít v posádce jen tyto dva čarodějné členy a tyto zvláštní hlasy posádky si můžeme zapnout. Stejně tak si budeme moci užít zvláštních hlasů, i když máme v tanku například dva střelce či nabíječe. Stačí, aby z čarodějné posádky byl jen jeden z nich. A další dobrá zpráva je to, že schopnosti sesterstva a bratrstva budou fungovat dohromady se schopností čarodějnic.

Frontová linie

Poslední letošní Frontová linie začne 21.  a potrvá až do 28. listopadu. A na rozdíl od některých minulých se celá odehraje pouze s tanky osmé úrovně.

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments