World of Tanks

Další nové vzhledy z aktualizace 1.17

A je to tu znovu, mikroaktualizace z minulého týdne nám přináší další styly. Jsou opět dva jako minule, ale tentokrát oba k události ve Wot WCL 2022. Ale už dost k povídání okolo a pojďme na ně.

 

WCL Champion 2022

Styl jak jsem již říkal přišel z mikroaktualizace z minulého týdne, je považován za nehistorický. A jeho cena je 750 goldů, půjde umístit na vozidla všech úrovní, národností a typů, ale bohužel to vypadá, že bude k dispozici jen pro čínský server. K události WCL 2022.

Uděluje se během mistrovského turnaje ve hře World of Tanks (WCL) v roce 2022. Styl byl inspirován zvěrokruhem Tygr. Fialová barva symbolizuje důstojnost a prosperitu. Na takovou poctu mají nárok pouze šampioni.

 

 

Second place WCL 2022

Tento styl se přidal ve stejné aktualizaci jako předchozí a také je považován za nehistorický. Jeho cena je 1750 goldů, jde opět použít na všechna vozidla všech národů, úrovní a typů, ale bohužel stejně jako WCL Champion bude nejspíš opět jen pro čínský server.

 

 

Jak se vám líbí tyto další styly které k nám přišli z 1.17? Líbí se vám nebo příčí? Dle mého osobního názoru jsou oba povedené, ale to je inviduální. Budeme rádi, když se nebude bát vyjádřit v komentářích. A ještě víc za případnou diskuzi.

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments