SupertestWorld of Tanks

SMV CC-67 – další dílek skládačky

Další dílek z pomalu ale jistě se blížící linie italských stíhačů tanků. Protentokrát tu máme už vozidlo z VIII tieru, které se má brzy objevit na Supertestu. Takže již víte, co nás dneska čeká a pojďme se na něj společně vrhnout.

O linii

Linie italských stíhačů tanků bude mít od osmého tieru speciální nabíjení zásobníku. Zásobník funguje jinak, než ho běžně znáte. Ve většině případech bude nejspíš nejlepší s vozidly této větve hrát jako s vozidly s cyklickým dělem. A to kvůli dlouhému interclipu, jenž bude provázet tuto linii. Ale tuto nevýhodu lze zároveň využít jako výhodu k matení nepřítele, jenž bude asi těžko přemýšlet, jestli máte vybito, nebo co právě děláte. Můžete tato vozidla dokonce brát i jako tanky s jednorankou a pak si jen někam zajede dobít zásobník. Protože asi hodně zřídka vám někdo milostivě počká před dělem 8 vteřin, než si dobijete další náboj v klipu.

Této slabiny půjde zároveň využít, protože nepřítel nebude vědět, jestli zrovna nabíjíte nebo ne. Linie bude umožnovat hru na blízkou až střední vzdálenost. Ale spíše to vypadá, že s nimi bude lépe hrát na blízko, podobně jako s těžkými tanky. V porovnání s ostatními tanky budou tyto stíhače schopné rychle rozdávat vysoké poškození nepřátelům bez toho, aby trpěly na dlouhé nabíjení. Tedy až na čas mezi náboji.

O SMV CC-67

Něco o vozidle, jeho statistiky a jaké bude si povíme níže. Bude mít na výběr ze dvou děl, ta si představíme níže pod obrázkem.

Dělo ráže 105 mm
Dělo má zásobník na tři náboje, přičemž čas přebití mezi náboji je 5 sekund a čas nabití celého zásobníku 18 sekund. Poškození na ránu je 320 hp. A teď munice, standartní AP náboj má penetraci 220mm a goldová munice APCR má 242mm. A na HE munici má 105mm. Rozptyl děla na 100m činí 0,36m a čas zaměření je 2,3 sekundy.

Dělo ráže 120 mm
Dělo má také stejně jako předchozí 3 náboje v zásobníku, ale čas přebití mezi náboji se zvýšil na 7 sekund. Celý zásobník se nabíjí 25 sekund a poškození na výstřel je 400hp. Průbojnost základního náboje AP je 226 a goldové APCR munice 300 mm. A HE náboj má penetraci 120 a udělí poškození 515 hp. Rozptyl tohoto děla na 100m je 0,42m a čas zaměření 2,5 sekundy.

 

SMV CC-67 má na svůj tier působivý pancíř a bude to celkem tvrdý oříšek. Pancíř zepředu korby i věže má úctyhodných 260mm, ale dělo může natočit do stran jen o 70 stupňů (35+35°). Výkon motoru je 700 hp a výkon na tunu je 14,9 hp/t. Maximální rychlost vozidla činí 35 km/h.

Hratelnost SMV CC-67 bude nejspíš podobná jeho kolegům z vyšších tierů. Vypadá to že vozidlo má podobné slabé i silné stránky, stejně jako jeho kolegové z větve. Ale je o něco pohyblivější než oni.

 

 Jak vás zaujalo toto vozidlo? Líbí se vám nebo naopak a jak prozatím hodnotíte tuto novou blížící se linii? Budeme rádi za váš případný názor a vyjádření v komentářích. Když tak i za rozproudění diskuze.

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 2 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments