Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

No tak jsem opět tady.

Tento týden byl na novinky celkem chudý. Jediná zásadnější informace je oznámení začátku Battle passu – 17.9, jinak se nic nedělo. Co by nás ale mohlo čekat, je CT (Common Test). Poslední aktualizace byla začátkem srpna a pokud bude platit tříměsíční cyklus, tak se brzy otevřou brány CT. Brzy je asi silné slovo, odhadem to bude koncem září.

Co nás ale opravdu brzy čeká, jsou CW. Bude otevřena globální mapa. Pozor, neplést s kampaní! Teď se nejezdí o tanky, hlavní cenou jsou bony a kamufláže a nechybí goldy.

Maďarské tanky

Objevil se návrh na větev maďarského výzkumného stromu. Nejedná se o práci WG, ale zapálených hráčů, každopádně vypadá velice zajímavě a na rozdíl od mnoha tnaků ve hře jde historicky doložit. Alespoň podle toho, co jsem tak v rychlosti přečetl. Pokud dá čas, pustím se do podrobnějšího překladu.

Polské tanky

Trochu zanedbávám polskou větev, vrátil jsem se k dvoudělovým tankům. Ale co mohu říct, že CS-59 s top dělem je opravdu zábava. Po pár hrách s ním se pocitově otřásá pozice DS PZlnź, jež zatím žádný z předchozích vozidel ani neohrozil.

CC a jeho srandičky

No jeho stream nebudu komentovat, to by vydalo necelý článek, možná i na dva. Zaměřím se jen na pár věcí. Dejna, vrchní rádce K11, si na discordu změnil avatara. Osobně jsem myslel, že na discordu CC by to mělo mít kulturu, ale asi se nechal inspirovat od CM, kde je fotka obdivované osoby v avataru také dovolena. Jsem rád, že Vija má u K11 obdivovatele. Čekám, kdy si někdo udělá avatara z mé fotky

Bylo mi doporučeno, abych se nesnažil být s každým za dobře a řekl dost. Tak tedy dost. Do teď jsem nechával na webu lehké narážky na naše CC. Když ale řeknou lež, či poruší pravidla CC programu, nebudu se bránit jejich kritice ani v komentářích, ani v článcích. Už jsem trochu začal při psaní LIS a jestli si pamatujete, tak i při slavném podvodu WG, kdy měl být pod plachtou tank WT E 100. To bylo ale spíše úsměvné.

Tak čus za týden.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments