World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne už tradičně patří Připínáčku.

Byl pozdní večer – první máj –
večerní máj – byl lásky čas.
Hrdliččin zval ku lásce hlas,
kde borový zaváněl háj.
O lásce šeptal tichý mech;
květoucí strom lhal lásky žel,
svou lásku slavík růži pěl,
růžinu jevil vonný vzdech.
Jezero hladké v křovích stinných
zvučelo temně tajný bol,
břeh je objímal kol a kol;
a slunce jasná světů jiných
bloudila blankytnými pásky,
planoucí tam co slzy lásky.

Možná znáte lyrickoepickou baladu Máj od Karla Hynka Máchy, jejíž začátek jsem použil. Nedalo mi to, abych ji nezmínil, byť je teprve poledne, ale večer se kvapem blíží, protože čas je neúprosný.  Pořád mám pocit, že před pár dny byly Vánoce a přitom je tady už květen.

Jako vždy, tedy téměř vždy pár informací o tom, co nás čeká. Podle vyjádření Wotexpress by měla začít další etapa Frontové linie už 23. května a trvat by měla do 30. května. Zajímavostí je, že WG se pro tuto sezonu rozhodlo opustit nový koncept, kdy se v pozdější fázi mohly účastnit i tanky 9 úrovně. Takže se vrací původní, oblíbený koncept s tanky pouze osmé úrovně. Uvidíme, jak to bude v dalších sezonách, ale teď jen osmičky. Ne moc příjemnou zprávou je, že odměnou budou “jen” body do Battlepassu. Takže pokud chcete vydělat nějaké kredity a body do BP, nastartujte motory a buďte připraveni na značkách.

Minulý týden jsem psal o tom, že se v obchodě objevila Škoda T56, tento týden je k dispozici M-IV-Y-. Můžete si jej koupit v  balíčku, případně za 334 koruny na 14 dní pronajmout. Součástí pronájmu jsou i denní mise, kdy můžete získat 250 zlatek, každý den. Celkem tedy 3 500 zlatých, což odpovídá hodnotě pronájmu. Využijete této nabídky?

Když jsme u té nabídky pronájmů, tak na ruském serveru mají nabídku v rámci jejich předplatných tarifů s možností pronajmout si tank na celý měsíc s tím, že na konci pronájmu je možné si tank odkoupit se zajímavou slevou. V měsíci květnu jsou k dispozici následující tanky: T77; Turtle Mk. I.

WG také vydal přehled akcí na měsíc květen. Detaily naleznete na tomto odkazu. Dovolím si vypíchnout jen jednu věc a tou je pokračování měsíčních Twitch drops. Podle oficiálních informací by mělo dojít ke obměně tanků, které si můžeme za získané žetony koupit. V té současné sezoně jsem tank získal, jestli se budu snažit i v té příští, závisí na tom, jaké tanky se objeví.

Závěrem bych vás všechny chtěl upozornit na další vlnu podvodných zpráv. Prosím, buďte opatrní na svůj účet. Opět se objevily zprávy, kde někteří “hráči” vás informují o tom, že dostanete BAN, že vás nahlásil na podporu a součástí této zprávy je odkaz někam na stránky. V tomto případě to bylo na stránky, které byly nápadně podobné oficiálním wotreplays.eu. Podvodné stránky s podobným názvem wotESreplay, po vás budou chtít přihlašovací údaje do hry, aby vám pak mohli odcizit účet. Dejte si na podobné věci pozor a nejde jen o WoT, ale také o podvody při prodejích různého zboží na někde na bazarových stránkách, kdy rádoby kupující pošle odkaz na kurýra, kam máte vložit číslo své karty, aby vám přes ni zaplatili. Nikdy nikam nevkládejte své údaje, pokud nemáte 100% jistotu, že se nejedná o podvod. Vše si raději ověřte, abyste nakonec nepřišli o své peníze. Podvody jsou stále lépe a lépe propracované, mnohdy psané i velmi dobrou češtinou. Buďte tedy opatrní.

Závěrem se s vámi loučím, užijte si sluníčka, které tady u nás nádherně svítí a má sílu. A nezapomeňte na tradici polibku osoby, kterou máte rádi pod rozkvetlou třešní, když je ten první máj. Přeji vám pohodový den a budete-li obědvat, tak i s dobrou chuť.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments