World of Tanks

Streamline, aneb další styl z aktualizace 1.16.1

Aktualizace 1.16.1 už tak na nás vychrlila kupu stylů, jenže očividně v tom nepřestává. Objevil se totiž další styl a to jen můžeme spekulovat, jestli to je vše či přijdou další. Takže jako v minulém článku si tento styl projdeme a rozebereme.

 

 

Nejspíš si říkáte, proč nebyl už v minulém článku o stylech z aktualizace 1.16.1, je tomu tak proto, že informace často nevychází najednou, ale postupně, čemuž tak bylo i tomto případě. Toť vysvětlení k tomu, proč minulý článek má druhé pokračování a je možné, ale snad se nestane, že budou další. Ale teď už se podíváme na styly, opět čekejte rozebrání jednotlivých stylů, pokus o český překlad, který prosím berte s rezervou a ukázky jak vypadají.

 

 

Streamline

Název se nebudu pokoušet překládat, jelikož to je dost složité. Styl byl přidán v aktualizaci 1.16.1, jeho cena je 750 goldů a je považován za nehistorický. Lze ho dát na všechna vozidla všech úrovní a národů, zatím se neví, k jaké události či příležitosti byl vytvořen a nemá ani popis. Takže přejdeme rovnou k obrázkům stylu.

Obrázky stylu

 

Co na tento další nový styl říkáte? Líbí se vám? Nebojte se nám sdělit svůj názor do komentářů.

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments