World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další nedělní poledne a s ním přichází i další Připínáček.

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení. Dnes se pokusím být stručný. Tady u nás v Brně svítí sluníčko a láká to člověka vyjít ven na zahradu, do přírody na procházku, takže ani já vás nechci zdržovat. A ano, vím, že někde jinde může být zataženo, pršet nebo i sněžit.

Asi nejdůležitější událostí, která náš čeká, je příchod aktualizace 1.16.1. Aktualizace by měla přijít mezi 11. a 13. dubnem. Postupně se bude objevovat na všech serverech. Předpokládám, že v EU to bude 13. Již nyní si můžete Aktualizaci předběžně stáhnout.

Asi nejvýznamnější novinkou bude mód Umění strategie, kdy jeden hráč bude ovládat několik tanků – botů (ne, opravdu to nebudou jiní hráči, jak jste se snažili několikrát v minulosti naznačit) a proti němu budou stát skuteční hráči. Přiznám se, že jsem tentokráte nevyzkoušel test server, takže se nemohu vyjádřit, jak moc to bude jiné od minula.

V obchodě WG se objevil tank Objekt 244, který je zároveň možno získat i za plnění misí z TWITCH kanálu. Jak jsem psal, tank bych rád získal a už mi chybí jen 7 žetonů, takže snad se mi to příští týden podaří. Cena tanku v obchodě je stanovena na 480 Kč. Jestli je to moc nebo málo, nechám na vás.

 

Od zítřka také začíná oslava 11. výročí EU serveru. O té minulé už toho bylo popsáno mnoho, takže se k tomu nechci vracet a jen doufám, že tentokráte už to bude lepší a hráči budou spokojenější s dárky a odměnami, které si budou moci vyjezdit. Více informací ke zmíněné oslavě naleznete zde.

Pro ty, kteří si toho nevšimli, bych ještě zmínil, že do emailu dorazil měsíční přehled vaší hry WoT za březen. Myslím, že to je fajn shrnutí a připomenutí toho, jak jste trávili čas ve WoT. Je tam spousta informací a dokonce na konci je odkaz na to, abyste si sami nastavili, jak má onen přehled vypadat. Za mě je to super krok od WG.

A co vy? Jak jste dopadli vy? Pamatujete si svou nejlepší bitvu a svůj nejhranější tank? Podělte se s námi do komentářů.

A jak jsem slíbil, nebudu psaní dále protahovat a loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments