World of Tanks

Nová aktualizace nové styly

Nová verze Wotka nám přinesla i nové styly, které se ale zatím nacházejí pouze v souborech hry. Tyto styly si kompletně rozebereme níže v článku. 

 

Nedávná aktualizace 1.16.1 ve Wot nám přinesla tři nové 2D styly, na něž se dnes podrobně podíváme. Styly vypadají zajímavě a dovolím si říct, že se WG povedly. Ale dost kecání okolo a pojďme se na ně podívat, jen ještě poprosím, omluvte mojí snahu o český překlad názvů kamufláží, mohou se v češtině jmenovat jinak.

 

UP

Česky ,,Vzhůru”, styl je celoroční a jde použít na vozidla všech národů, úrovní typů. Stojí 750 goldů a je nehistorický a je k oslavě dne kosmonautiky.

Popis

Od chvíle, kdy lidstvo překonalo gravitaci, se snažíme odlepit od země směrem k milionům hvězd, galaxií nebo dokonce vesmírů. Chceme věřit, že nikdy neztratíme krásu noční oblohy a třpytících se hvězd, které jsou stále stejně krásné a tajemné jako v prvních dnech stvoření.

Obrázky stylu

 

 

Warrior of the North

V překladu ,,Bojovník severu”, styl je také nehistorický. Jde použít na všechna vozidla, takže všech národů i úrovní a typů. Jeho cena je 750 goldů a je celoroční.

Popis

Naši dědové stáli na této půdě. A dědové našich dědů – od první generace – stáli na této půdě. Stáli tu, když se veslici říkalo drakkar a Igor byl Ingvar. A my tu stojíme na této zemi, mezi jejími lesy a mohylami. Není síly, která by nás odtud mohla pohnout. Není vůle, abychom pokorně sklonili hlavu. Krkavci krouží nad námi a čekají na kořist, i když vědí, že my nejsme ti, kdo se tou kořistí mají stát. Naše sekery jsou ostré – cítí, že se blíží hostina, kde se nasytí v plné míře. Zde stojíme se svými bratry a odtud vstupujeme do věčnosti. Dnes Sever najde nové hrdiny a naše země získají nové mohyly a ohně. Severní větry, naši přátelé a spojenci – doneste tuto zprávu do nepřátelského tábora: Před dneškem jsme putovali od Varanů k Řekům, dnes putujeme do věčnosti

Obrázky stylu

 

 

Battlefield

V překladu ,,Bojiště” nebo taky “Bitevní pole” je styl stojící 750 goldů, nehistorický a pro všechny roční období. Stejně jako předešlé je na všechny vozidla, všech tieru, typů a národností. Cena skinu je 750 goldů. Vytvořen pro akci Art of Strategy.

Popis

Před začátkem bitvy si dobrý velitel připraví taktickou mapu. Plány bitvy mohou být stále improvizované, ale mapa uchovává všechny informace o slabých místech nepřátel, vyvýšených pozicích a únikových cestách.

Obrázky stylu

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments