Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne, čas slavnostního oběda a Připínáčku.

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení. Začíná další měsíc duben, tak se pojďme společně podívat, co nás čeká. Nejprve mi ale dovolte poděkovat za aprílový článek MajBossovi, který stvořil EBRa 100. Myslím, že se mu to docela povedlo a mnoho z nás přemýšlelo, jestli to WG myslí vážně. Přiznávám za redakci Heatnews, že to byl jen aprílový článek a doufám, že to takto i zůstane.

A teď již k tomu avizovanému plánu na duben. Připomínám, že pokračuje akce Měsíční Twich Drops, kde je možné získat žetony za sledování Twiche a také mise, jejichž splnění přináší další žetony. Takže pokud chcete získat jednu z hlavních výher – prémiový tank šesté úrovně:  TOGa II (80 žetonů), Type 64 (80 žetonů) nebo Objekt 244 (90 žetonů) nezapomeňte si v pondělí zapnout Twich.  Já se snažím získat Objekt 244 a při zběžném propočtu mi vychází, že poslední sadu misí už plnit nemusím. 90 žetonů budu mít i bez ní. Při splnění všech misí nám zůstane 13 žetonů na další položky.  A jaké mise nás čekají? Podívejte se na obrázek případně si rozklikněte odkaz na stránky WG.

 

Další důležitou událostí je Na vrcholku stromu. Tentokráte na nás od 5.dubna do 5. května čekají dva tanky Leopard 1, německý střední tank a T110E4, americký stíhač tanků. Takže jestli uvažujete, že si některé z těchto vozidel chcete pořídit, nepromeškejte příležitost a využijte slevy a možnost získat progresivní 3D styl.

V dubnu nás také čeká Velikonoční speciál nazvaný „Eggstravaganza“. Tato akce bude probíhat od pátku 15. do pondělí 18 dubna. I když pokud ho budeme hrát jen proto, abychom získali odměny, bude mnoho z nás zklamáno, protože hlavní odměnou mají být prvky na úpravu vzhledu tanků s vaječnou tématikou. Nu nechme se překvapit.

Nezapomeňte ještě na to, že probíhá společný test 1.16.1. Průběžně přinášíme informace o kamuflážích a ani příští týden o ně nebudete ochuzeni. Součástí tohoto testu je také událost nazvaná Umění strategie, kde se 1 hráč s boty, postaví proti sedmi hráčům, kteří ovládají jen svoje vozidlo. Více si o tomto testu můžete přečíst zde.

A to poslední, co si nechávám na závěr, jsou oslavy výročí hry World of tanks. Tato oslava by měla probíhat od 11. do 18. dubna. Součástí oslavy by měly být slevy za nákup za zlaté a také prvky na úpravu vzhledu tanků, které by měly být zdarma. Nicméně, pokud si vzpomenu na předchozí oslavy, kdy se plnily mise, a tou hlavní největší a skvělou odměnou pro hráče byl styl na tank, který možná pro někoho byl tou pravou třešničkou na dlouhodobě připravovaném a propagovaném dortu od WG, nemám žádná velká očekávání. No nemám spíše žádná očekávání, takže mě WG může jen příjemně překvapit. A co byste si představovali vy, jako odpovídající odměnu k oslavě narozenin WG?

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments