WOT BLITZWotb

WOTB: Škoda T56 už i u nás?

Až do 18.3. budou k mání v obchodě kontejnery, jež mohou obsahovat tank Škoda T56 či jiné fajnové nebo důležité odměny. 

Běžně jsou v kontejnerech certifikáty, goldy, dny prémiového účtu nebo různé posilovače, ale taky je 5% šance na to, že vám padne novinka do československé větve anebo talisman Škoda T56. Seberte 25 talismanů a tank je váš.

 

Škoda T56 je celkem tvrdý těžký tank se silným pancířem na předku i na věži s přídavnými clonami, jež rády odrážejí nepřátelské rány. Velkorážní kanon s vysokou alfou je víc než dobrý jak na útok v nepřátelských řadách, tak na obranu ukořistěných pozic.

Tento nový tank má i rozšířenou paletu zásob. Klasický převodový a vylepšený převodový olej zvýší dynamiku nové Škodovky a ta tak může jistěji zaútočit. Na druhou si můžeme vybrat mezi klasickými pytli s pískem a vylepšenými, abychom udělali ze Škodovky nezastavitelný stroj odolný v obraně.

 

Zde jsou statistiky tanku (100% posádka, bez vybavení, skillů a zásob)

 

A tady máme i pár dalších fotek nového tanku.

 

Mně samotné podle statů připadá, že tank bude trochu OP, ale zase asi v tomto stavu nebude tak dlouho. Co si o něm myslíte vy sami? Dole v komentářích se můžete podělit o názory, nikomu za to hlavu neutrhneme 😀

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments