World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Uběhlo sedm dní a máme nedělní poledne a s ním pravidelný Připínáček.

Za nejvýznamnější herní událost tohoto týdne považuji aktualizaci 1.16. Na servery v EU přišla 2. března. Psali jsme o ní v článku zde. Já osobně neměl s instalací ani s hrou jako takovou žádné problémy, takže z mého pohledu je technické provedení aktualizace v pořádku. Dokonce se aktualizace stáhla v předstihu prostřednictvím WGC, takže pohoda.

Druhou novinkou je už sedmá sezona Battle passu. Hlavními odměnami za žetony jsou tentokráte Cobra a Lorraine 50 T. Psali jsme o nich zde. Samozřejmě, že zůstaly i tanky z předchozích sezon, které jsou levnější. Já získal Phase, Kunzepanzera i Char Futur. Za sebe musím říct, že zbytek mě nezaujal natolik, abych BP plnil nějak více. Mám v garáži Kranvagn, takže mým cílem je získat styl na něj. Stejně tak velmi pozitivně hodnotím to, že už je možné si vybrat, kterou variantu ze čtyř dostupných v BP, chcete mít na tanku. Pokud se vám zdá kompletní (čtvrtá) verze stylu přeplácaná, můžete si zvolit jinou, dřívější. Za mě palec nahoru.  Ano, vím, že součástí odměn jsou i předměty za body, což také hodnotím pozitivně. Tyto předměty naleznete ve hře po otevření misí na BP po kliknutí na ikonu vpravo nahoře předměty za body. Líbí se mi 3D styly, ale zase, ty pro mě top, už mám. A co vy? Budete hrát BP cíleně? Po čem vaše srdce hráče touží?

Také bych rád připomněl, že pořád trvá další akce Twitch Drops, každý týden za sledování můžete získat žeton a dále přístup k misím. V březnu nás čekají ještě tři série misí. Od 7. to bude mise: odehrajte 3 bitvy a každé bitvě dosáhněte 10 zásahů s probitím (2 žetony za misi, tři mise – takže celkem 6), od 14 bude úkolem zničit v libovolném počtu bitev 10 různých nepřátelských vozidel (2 žetony za misi, tři mise – takže celkem 6) a poslední březnová od 21. bude vyžadovat zahrát 5 bitev a umístit se mezi 3 nejlepšími hráči svého týmu podle způsobeného poškození. Odměnou jsou 4 žetony za misi, tři mise – takže celkem 12.

Také vás čeká tady na Heatnews příští neděle překvapení. Můžete hádat, můžete se těšit. Ale věřím, že nebudete zklamáni a bude to zase mírné oživení. Pro dnešek se loučím a budu se těšit zase na příště. Hezký pohodový zbytek neděle a budete-li obědvat, tak přidávám i přání dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.