World of Tanks

Pojďme posilovat se staronovým skinem!

V nové aktualizaci se ukázal staronový skin jménem ,,Svaly”, na nějž se dnes podíváme. Skin má asi povzbudit hráče Wotka, aby šli projednou cvičit místo střílení tančíků. WG asi začalo podporovat zdravý životní styl.

 

V aktualizaci 1.16. je staronový zajímavý skin ,,Svaly”. Je to přepracovaný skin, původně měl být k získání na Silvestra. Exkluzivní 34. balíček pro Winter Prime Gaming, ke spolupráci s Arnoldem Schwarzeneggerem. Zatím se neví, k jaké nové příležitosti bude šance ho získat. Skin je nehistorický, což znamená, že jestli se vám nelíbí, tak si v nastavení stačí vypnout ,,zobrazování nehistorických prvků”. Skin stojí 750 goldů a jde dát na všechny vozidla. Všech národů, všech úrovní, zkrátka prostě na všechno.

 

Popis:

,,Proč nejsi v posilovně? Přestaňte jíst ty chipsy! Odložte ten perlivý nápoj. Protáhněte se a jděte konečně do posilovny! Pokud jste do toho nedali všechno, neudělali jste prakticky nic. Prostě to udělejte! Podepřete se rukama a dvacet kliků!

Počkej, počkej, uklidni se. Dělám si legraci. Bez smyslu pro humor se v životě daleko nedostanete. Musíš se otrkat. A k tomu, abyste se zpevnili, je třeba pravidelně cvičit. Teď se začni hýbat a nezastavuj se.”

 

Vzhled skinu:

 

Co na tento nový skin říkáte vy? Dá vám motivaci cvičit? Nebojte se nám svůj názor sdělit v komentářích.

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.