NázorSupertest

Máme málo zásobníků? Podle WG ano

Přišlo vám, že je ve hře málo zásobníků? Tak to si asi myslí WG, jelikož včera na Supertest dorazil nový dvouhlavňový tank. Přivítejte TS-54. 

 

Na Supertest včera přijel prémiový USA těžký tank osmého tieru, s dvěma děly a jménem TS-54. Zajímavostí je, že to je další těžký Američan, což je trošku zvláštní vzhledem k celkem ještě čerstvé linii Yoh tanků a jako by to nestačilo – další zásobník. Takže se dá očekávat, že přijde další linie dvouhlavňových tanků, tentokrát americká. Ovšem nemůžeme ji očekávat hned, spíš až za rok nebo i déle. TS-54 se dost podobá ruským těžkým dvouhlavňovkám, což je škoda, protože WG mohlo zkusit trochu zaexperimentovat.

 

Statistiky

Níže už se můžete pokochat statistikami tohoto tanku – ale pozor, nejsou finální. Tyto statistiky se můžou změnit a nejspíš se to i stane, jen můžeme doufat, že se WG podaří dobře vybalancovat tento tank a nestane se z něj odpad či OP monstrum.


 

Porovnání s Obj. 703 II

Jelikož je tento tank podobný své ruské konkurenci, tak jsem si je dovolil porovnat. Kdo má větší, nebo tedy spíš lepší dělo? “Sedmsetrojka” vyniká v alfě (390 HP), penetraci (221 mm), ale zas má delší čas nabití – 12s – a čas přípravy salvy. Ale zase má lepší přesnost (0.42) a čas zaměření, jenž je 3.36s. “Tsko” však má lepší depresi a to o 3° a elevaci o 2°. Rus ale má o 10 nábojů více.

Pohyblivost? V té Rus napůl převyšuje Američana se svojí 38 km/h maximální rychlostí vpřed, 720koňovým výkonem motoru a měrným výkonem 12 hp/t. Amík se ale rychlejí točí – podvozkem i věží shodně 33°/s.

Odolnost? Ruský zástupce vyniká v pancíři podvozku a to 140/100/60mm a 1 500 hp. Ale západní tank má lepší pancíř věže, takže bude lepší v hraní v “hulldownu”, věž má 305/127/76mm pancíře. Což je ovšem víc než dost, takže WG jde nejspíš opět stylem “jedna věc přepal a zbytek průměr až podprůměr”.

Kdo má lepší zrak? Američan má 380m dohledu a 745 dosah rádia. Takže jedna z mála věcí, co Rus může jen tiše závidět.

Rus ve většině případů nečekaně vyniká nad Američanem, jenže ten má o dost lepší pancíř na věži, což nejspíš bude jedna z jeho výhod (možná i jediná), jíž by se mohl pyšnit.

 

Co na tento tank a nejspíš člena nové budoucí linie říkáte? Těšíte se, či jste zklamaní? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments