NázorWorld of Tanks

Kam se ztratila tajemná akce?

O co jde?

Pokud si pravidelně čtete měsíční přehledy, máte přehled o všech akcích, jež nás čekají a neminou, a četli jste si i, jaké akce nás čekají teď v září? Pak vám jistě neuniklo ani oznámení o tajemné akci, která měla začít již v pátek. Pokud vás to náhodou minulo, níže přikládám zmiňované oznámení:

 

Možná si teď říkáte, že jste si žádné akce, co by začla v pátek, nevšimli… V tom případě zdaleka nejste jediní!

Po této tajemné akci začalo pátrat více lidí a koho jiného se tedy zeptat, než naší komunitní manažerky? Už ráno se jí tak netrpěliví hráči ptali, jestli není nějaký problém a sami se můžete podívat, jak to dopadlo:

 

Hráči tedy s napětím čekali, co z tajemného eventu vyleze a mezitím se spekulovalo, o co by se mohlo jednat:

 

Čas však ubíhal a žádný tajemný event nepřicházel. Pouze Wargaming oznámil Oktober fest v podobě nějakých misí na víkendy, které zvyšují zisk zkušeností a kreditů v bitvě. Hráčům už to tedy přišlo divné a tak se narovinu zeptali, zda to náhodou není ono:

 

A světe div se! Bylo to ono! Takže tajemný event oznámený dva týdny dopředu, který má trvat od 16. do 26. září jsou mise, které jsou pouze od 17.–18. a 23.–25. září mezi 19:00 a 22:00?! Jako vážně? Chvíli jsem si myslel, zda to není pouze nějaký blbý vtip, protože jednak bych tedy mise nenazval tajemnou akcí a jednak to ani datumově nesedí!

 

Můj názor

No, nezbývá nám, než se smířit s tím, že taková je realita. Přesto se mi to zdá skutečně divné a trochu ve mně klíčí myšlenka, jestli fakt neměl být původně nějaký maraton a jestli tyhle mise nebyly jen náhlá náhrada, protože se maraton nestihl připravit. K teorii o maratonu navíc přispívá fakt, že původní datum by na maraton vycházelo. Ty totiž obvykle trvají 10 resp. 11 dní s tím, že 11. den už platí jen do sedmi ráno. A navíc v tomto zářijovém období jsme v předchozích letech maratony mívali.

 

Na závěr

Rád bych se tedy zeptal i vás čtenářů, co jste od této tajemné akce očekávali. Myslíte si, že jen Wargaming zamotal termíny anebo skutečně původně plánoval něco jiného? Budu se těšit na vaše odpovědi v komentářích 🙂

 

MajBoss

Milovník těžkých tanků, velkých ráží a solidního pancíře.

5 1 vote
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments