World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je již dlouho spojeno s úvahami nejen nad tanky. Dnes tomu nebude jinak.

Nejprve bych chtěl z celého srdce pogratulovat Slovákům k medaili, kterou získali v olympijském turnaji v hokeji. Mnoho z nás zaregistrovalo, jak se náš, český, tým prezentoval a jak se umístil. Pro ty, kteří olympiádu nesledují, připomenu, že jsme se umístili historicky nejhůře. Nejsem hokejový odborník, ale prostě to, co se děje v našem hokeji, ukazuje, že je něco prohnilého ve státě hokejovém. Naše reprezentace byla složena ze starších hráčů, chybí dravé mládí, chybí ten týmový duch, který nám vždy dokázal přidat něco více, co bylo potřeba k vítězství. Co nám rozhodně nechybí, je arogance, se kterou se fanoušci setkávají téměř dnes a denně. Nepřipomíná vám to něco? Ano, všude se najde někdo, kdo je na svém místě, kdo dělá to, co má a snaží se, ale velmi těžko takový člověk může dlouhodobě fungovat. Většinou ho to semele a zařadí se do davu, který jej pak ujišťuje, že vše dělá správně, že je pořád stejný a možná ještě lepší. Bohužel realita a vnímání těch, kteří se snaží na změny upozornit, je upozaděno případně dotyčnými ignorováno.

Pak se člověk nemůže divit, že se neustále objevují nespokojené hlasy, které upozorňují na to, že je něco špatně. Bohužel se tyto problémy objevují opakovaně a znovu a znovu a znovu. Ano, mám na mysli Karavanu. Tato akce se z ohledu hráčů spíše nepovedla. Vydali jsme názor čtenáře, který si stěžoval na podmínky Karavany. Došlo nám pak velké množství reakcí, kdy hráči na tom byli podobně, případně mnozí ještě hůře. Vůbec se nemohli do akce dostat kvůli technickým problémům. Ty byly údajně vyřešeny, ale pro spoustu hráčů motivační tank Kirovets-1, byl vyprodám za pár hodin. Hráči utráceli své kredity za opětovné zamíchání balíčku, které však bylo bez jakékoli naděje.  Podobně spousta hráčů zkoušela opětovně načíst Karavanu, která měla technické problémy, ale ztráceli tím kredity. Problém je v tom, že WG si samo vymyslelo a vydalo akci, která nefunguje, která má technické problémy. Argument “Přihlásilo se hodně hráčů, proto jsme neměli technickou kapacitu” neobstojí. Nikdo WG nenutí dělat podobné akce. Sami se rozhodli, sami si vymysleli a sami ukázali, že celou věc nedomysleli.

 

Ale abych nebyl jen negativní, WG se podařily i dobré věci. Psali jsme o tom, že se podpoře podařilo vyřešit problém opakovaného banu. Nechci řešit to, že se tohle vůbec stalo, ale podstatné je, že se vše vyřešilo ku prospěchu hráče. Doporučuji si článek přečíst a pokud budete v právu, nenechat se odbýt.

Venku svítí sluníčko, takže si po obědě zajděte třeba na procházku a udělejte něco pro své zdraví. Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
27 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments