World of Tanks

Black Market 2022 bude či nebude? toť otázka

Pořád se spekuluje, jestli nás nakonec čeká Black Market 2022 či ne. Zaměstnanec WG nám však dal odpověď na tuto otázku.

 

TragicLoss, zaměstnanec Wargamingu NA, bohužel potvrdil naše obavy, že letos Black Market nemůžeme čekat. Vůbec. Prostě ne, zapomeňte na něj. Slovy TragicLosse ,,Letos žádný Černý trh nebude. Žádné další otázky :)”

 

Kdyby někdo pochyboval o pravdivosti tohoto tvrzení, tak to, že Black market letos nebude, potvrdila i Sstyx. Zaměstnanec Wargamingu CZ, česká komunitní manažerka, takže bohužel můžeme čekat, že to tato zpráva je pravdivá.

 

Aukce tanků, která proběhla minulý měsíc, s největší pravděpodobností nahradila Black market. Je to vlastně smutné, Black market byla skvělá akce a dovolím si říct, že pokusy ho nahradit nebyly nic moc.

Jak již zmíněná Aukce tanků, tak Obchodní karavana, která proběhla minulý týden, sloužila k dodatečnému vytažení zdrojů z hráčů. Obchodní karavana byla taková tragikomedie, akce, která častěji nefungovala než fungovala. Skvělý příklad toho, jak se WG neumí poučit z dřívějška a radši vymyslí něco nového místo toho, aby se drželi něčeho, co mají hráči rádi a funguje to.

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
26 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments