SupertestWorld of Tanks

Nové mapy pro mód průzkumné mise

Průzkumné mise se už celkem dlouho neukázaly, ale nezoufejte. Čtvrtá fáze Průzkumných misí se blíží a už unikly informace o třech mapách, které se s největší pravděpodobností budou testovat. 

 

Mapa Palmanova

Letní nová mapa pro mód Průzkumné mise 2022 a první mapa, jež pro tenhle mód dnes přibyla na ST. Mapa má spoustu nevyužitých koutů a z hlediska prostředí se podobá Itálii, z hlediska hratelností se zas podobá již existující mapě Provincie.

Technické jméno: 132_Palmanova
Velikost: 1000×1000
Režim: pouze standartní bitva
Typ mapy: letní

 

 

Mapa Pacific

Druhá nová letní mapa, která dnes dorazila na ST pro mod Průzkumné mise 2022. Forma mapy je poloostrov, typ letní a je pouze pro režim standartní bitva. Tvůrcům map se zřejmě líbilo, jak to minulý rok probíhalo, tak se ho rozhodli toto testování zopakovat jen s novými mapami, tento prototyp je ve formě poloostrova. Podobné mapy jsme již na ST viděli, měly dokonce i podobné názvy. Co se týče vzhledu, tak se mapa dost podobá Perlové řece.

Technické jméno: 134_Pacific
Velikost: 1000×1000
Režim: pouze standartní bitva
Typ mapy: letní

 

Mapa Kassel

Třetí mapa, jež dneska dorazila na ST a bude se testovat v Průzkumných misích 2022. Mapa je letní a odehrává se v Západní Evropě ve městě Kassel. Je to kombinace již existujících map ze které vzniklo tohle. Kassel (německy Kassel) je město v Německu a leží ve spolkové zemi Hesensko, na řece Fuldě. Počet obyvatel je 200 736.

Trocha historie
Během druhé světové války byl Kassel centrem německé výroby tanků. V noci z 22. na 23. října 1943 napadlo město 569 britských bombardérů a zničilo 90 % jeho centra; zahynulo asi 10 000 lidí a 150 000 jich zůstalo bez střechy nad hlavou.

 

 

Podle loňského roku zbývají ještě dvě mapy, protože celkem by se jich mělo testovat 9. Přičemž samotné spuštění Průzkumných misí 2022 by mělo vycházet na srpen.

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments