Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne, čas na Připínáček.

Týden se s týdnem sešel a já už nejsem v posteli ani v pyžamku. Jen ten horký čaj ještě popíjím, protože mi chutná. Chci poděkovat všem v reakci, že se podíleli na tvorbě stránek a vše funguje tak, jak by mělo. Jsem rád, že jsme se rozšířili a je nás více. Přece jen času má člověk omezené množství a ne vždy je svým vlastním pánem.

A teď už k tomu, co považuji za připomenutí hodné.

Tento týden začal další maraton. Tentokrát opět můžete získat slevu nebo dokonce úplně zdarma prémiový tank deváté úrovně WZ – 114. Naposledy jsme o něm psali, když byly jeho parametry na Supertestu zhoršeny. Nicméně pořád je to prémiový tank na deváté úrovni. Takže pokud máte čas, chuť a schopnosti, vrhněte se do víru boje za získání WZ – 114. Zaujal vás? Budete o něj usilovat? Jen pro pořádek uvedu, že prvním, kdo dokončil maraton byl ruský streamer C1yMba, který Speedrun na RU serveru – dokončil za 23 hodin 34 minut.

A k WZ -114  ještě jedna zajímavost. WZ-114 má ve hře na všech malých ikonách a obrázcích špatné dělo. Jde o dělo z 122 mm z doby, kdy se počítalo s tím, že tank bude prémiový na osmé úrovni. Po přesunu na devátou úroveň, WG zapomněl změnit na obrázcích dělo na použité 130mm. Rozdíl je viditelný podle úsťové brzdy, průměr a délka hlavně se na malých obrázcích špatně odhaduje, ale úsťová brzda je jasná. Obrázky mají tu 122mm s výřezy na stranách, tank ve hře však má kulaté díry kolem dokola jako E-100.

 

Další, neméně zajímavou událostí tohoto týdne, je příchod amerických těžkých tanků YOH do hry. Že jste si nevšimli veřejného testování? Ne, nepromeškali jste ho. Test nebyl. Ale zato jste se mohli po dobu celých 24 hodin vyjádřit svůj názor na tyto tanky v dotazníku. Nestihli jste to? Nejste sami. Nicméně WG asi bude se zpětnou vazbou spokojeno. Stejně jako dotazníky na tanky na Supertestu, na které se můžete podívat a hodnotit jejich parametry, na základě obrázků, popisků etc. 🙂

Další novinkou je připravovaná kampaň klanových válek Konfrontace. A ano, konečně se do hry vrací Chieftain. Bude opět možné jej získat. A ano, i zde je malý háček. Zatímco v minulosti bylo možné získat licence na tank dle žebříčku a dále v aukci. Bohužel ze žebříčku získá licenci jen 4 000 hráčů. Do aukce se pak dostane 8 700 licencí. Celkem tedy na EU serveru bude k dispozici 12 700. Takže poměry, které byly v minulosti, se změnily. Bývalo cca 10 000 licencí dle uličky slávy a kolem 2 000 v aukci. Doba jde dopředu a vše se vyvíjí, takže i zde se změnily poměry. Navíc již nebude stačit odehrát pět bitev na globální mapě, ale bude nutné v dílně vyrobit povolení pro vstup do aukce. Takže předpokládám, že bude složitější získat přístup do aukce a licenci. Licence na tank bude stejně jako v minulosti za bony. A zde vidím další problém. Dobré klany budou bony investovat do vybavení tanků, protože potřebují získat i sebemenší kompetitivní výhodu v boji. Takže může dojít k tomu, že bony budou chybět. Osobně nejsem příznivec klanových válek, ale tento přístup se mi prostě nelíbí. Povede k tomu, že se opět budou rozevírat nůžky mezi dobrými a průměrnými. Bohužel z mého pohledu, WG rezignovalo na řešení problémů, které samo vytvořilo. Pokud se budete Konfrontace účastnit, přeji vám hodně štěstí.

A jako poslední zajímavou informaci uvedu opětovný návrat Vyměňte starý za nový – Trade in. Takže pokud chcete něco ušetřit a máte starý prémiový tank, který nehrajete, podívejte se na uvedené stránky a můžete něco ušetřit a získat třeba tank, který pro vás bude zábavnější.

Mimochodem, také jste si všimli, že v naprosté tichosti zmizely nabídky v rámci Prime Gaming pro World of Tanks? Poslední nabídka Strašidelné období bylo prodlouženo do 15.12. a od té doby nic. Na stránkách Prime Gaming lze v tuto chvíli najít jen balíček do lodiček, ale bohužel pro tanky tam není vůbec nic. Uvidíme, jestli se tanky do této nabídky vrátí.

 

 

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
35 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments