World of Tanks

Příval nových prvků na úpravu vzhledu

Nadcházející akce ve WoT, přesněji akce na Globální mapě 2022 a výzva Ukrytý tygr nám přinesly několik nových prvků na úpravu  vzhledu a odznaky. V tomto článku se na ně podíváme a nebojte se do komentářů napsat, co si o nich myslíte.

 

Velké obtisky pro akci na Globální mapě 2022 ,,Konfrontačně
Blíží se akce na Globální mapě 2022 a s ní i odměny, mezi něž patří i Velké obtisky. Předem upozorňuji, že jaký obtisk bude k čemu, je čistě má spekulace.

 

1. obtisk Vítěz akce Konfrontace 
odměna pro klanové hráče, který byl na prvním místě během události na Globální mapě Konfrontace 

2. obtisk Top 10 akce Konfrontace
odměna pro hráče, jenž se dostal mezi top 10% nejlepších klanů během události na Globální mapě Konfrontace 

3. obtisk Top 100 akce Konfrontace
odměna pro hráče, kteří se dostali mezi top 100 nejlepších klanů během události na Globální mapě Konfrontace 

 

4. obtisk Účastník 
odměna pro hráče, jenž se účastnil akce na Globální mapě Konfrontace

5. obtisk Epické vítězství v akci Konfrontace
odměna pro hráče s nejvyšší sérií vítězství v akci na Globální mapě Konfrontace 

6. obtisk  Hrdina akce Konfrontace
odměna pro hráče v top 10% nejlepších  klanů podle výsledků akce na Globální mapě Konfrontace

 

 

 

2d styl Element Země

Styl je pro klanové hráče, kteří se budou účastnit zimní akce na globální mapě, a navazuje na čtveřici stylů z předchozích eventů. Styl je nehistorický a jde aplikovat jen na tanky osmého a desátého tieru. Na styl jdou aplikovat velké nebo postupové obtisky a jeho cena je 750 goldů, identifikační číslo je 585.

Popis stylu
“Chtěli byste mít víc hlav? Žít se třemi hlavami s tím, že jedna má neustále hlad a chce kosti, maso, čerstvé maso, druhá neustále spí, a já, třetí hlava, musím neustále sama tahat celé to těžkopádné tělo a dávat pozor, aby nikdo nevyšel z Hádu. Koukám na bránu, zatímco druhá hlava hledá jídlo. A je to tu zas, zase chce jídlo. Chcete mít více hlav? Podívejte se na mě a pak něco říkejte. A taky mám jeden žaludek, co živí tři hlavy.”

Obrázky stylu 

 

2D styl Pruhovaný predátor
Nedávno nám ve Wot začala výzva Ukrytý tygr a s ní přišel i nový 2D styl Pruhovaný predátor, který můžeme získat v VI. fázi postupu. Styl půjde získat pouze v této výzvě, je celoroční a pro všechny úrovně i vozidla. Lze na něj aplikovat velké nebo postupové obtisky, skupina stylu je speciální a jeho cena 750 goldů. Identifikační číslo je 592.

Popis stylu
“Jedním z největších a bezpochyby nejkrásnějších zástupců kočkovitých šelem je tygr. Dnes se toto zvíře vyskytuje pouze v Asii a všechny jeho poddruhy mají status mezinárodní ochrany, navíc jsou zapsány v Červené knize: jejich lov je zakázán po celém světě. Filantropové a aktivisté z celého světa se snaží o zachování populace tohoto vzácného druhu. Každý rok 29. července se slaví Mezinárodní den tygrů.”

Obrázky stylu

 

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.