Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne čas na Připínáček.

Asi nejzajímavější událostí tohoto týdne je aukce. Psali jsme o ní několikrát. Dokonce jsme přinesli i očekávaný seznam tanků.  Zatím jsme se trefili v tancích, byť jsme nedodrželi pořadí. Nicméně už první den byl k dispozici čínský tank 113 Opera. Tento tank bylo u nás možné pořídit pouze za zlaté. Vyvolávací cena byla 18 700 zlatek. Podle neoficiálních zdrojů tank obdržel ten, kdo nabídl přes 20 000. Berte tuto informaci, prosím, jako neoficiální.

Pokud se vám daný tank líbí a nedostalo se na vás, nezoufejte. Desítkový čínský tank 113 si můžete koupit i ve hře za stříbrné. Ano, Opera je parametrově úplně stejný tank jako sběratelská 113, kterou si pořídíte za 6 100 000 stříbrných, pokud máte vyzkoumánu nějakou čínskou desítku. A že má jinou kamufláž? Nevěšte hlavu, možná už se objevila, případně se brzy objeví modifikace, která vám umožní mít tank stejného vzhledu. Možná namítnete, že Opera má jinou posádku, ano má, ale pořád je to jen status odměnového a nikoli prémiového tanku, takže výdělky budou stejné. Ano, vím, musíte mít vlastní posádku, ale zase jste neutratili zlaté. Všechno má své výhody a nevýhody.
Jen na okraj, v Číně byl v aukci ve výše uvedeném článku zmíněný WT 12. Prodával se za zlaté a vyvolávací cena byla 75 000 zlatých.

Druhou aukcí byl  Objekt 268 v5. ten bylo možné získat za volné zkušenosti. Bohužel, to byla to jediná aukce tohoto typu. Pokud jste přihazovali a nevyhráli, další možnost bude už jen za zlaté. Níže uvedený obrázek je přímo ze stránek WG.

Podle informací z fóra tento tank získali ti, kteří nabídli 510 K volných zkušeností. Já nabídl 603 071 a tank jsem také získal. Přičemž konkurenční nabídka byla 625 000.
Co vlastně WG o konkurenční nabídce píše?
“Je-li položka prodávána za volné zkušenosti a počet učiněných nabídek přesáhne dostupné množství položek, zobrazí se vám konkurenční nabídka. Co to je? Přijato je tolik nejvyšších nabídek, kolik je k dispozici jednotlivých položek: nabídka uprostřed tohoto seznamu se nazývá konkurenční nabídka. Pokud konkurenční nabídku dorovnáte (nebo ji převýšíte), s jistotou aukci vyhrajete.” 
Konkurenční nabídka je tedy přesně uprostřed vítězných nabídek. Jen pro pořádek je pět nabídek 10, 20, 30, 50, 100. Medián, tedy to, co uvádí WG je 30. Prosím, nepleťte si průměr a medián. Průměr by byl v tomto případě 42.

Dnešní nabídkou je osmičkový americký prémiový tank AMBT. Má podobný způsob nabíjení jako Progetto. Nabízí se za 9 900 zlatých a k dispozici je 30 tisíc kusů. Pokud máte zájem, držím vám palce. Já zatím váhám, jestli má smysl mít již zmíněné Progetto i tohoto Američana. Co si myslíte vy? Půjdete do toho?

A ještě jedna připomínka na závěr. Pokud se vám stává, že si nemůžete zobrazit náhled nabízeného tanku a vidíte něco podobného, jako já na obrázku:
Věřte, že i na toto existuje řešení. Uvedenou chybu způsobuje XVM nastavení. Abyste viděli tank správně, je nutné najít soubor hangar.xc, který je v mém případě ve složce World_of_Tanks_EU\res_mods\configs\xvm\Aslain a v tomto souboru přepsat řádek showPromoPremVehicle z false na true.
Pokud provedete výše zmíněnou úpravu, tank už v garáži uvidíte.

 

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments