World of Tanks

Kolik byla minimální nabídka na AMBT?

Zajímá vás, za kolik zlatých bylo možné onen tank získat?

Máme pro vás tuto informaci. Bohužel přesnou jen z RU serveru. Na RU serveru tank získala nabídka, která byla 12 630 zlatých. Abychom byli úplně přesní, jedná se o rozmezí 12 615 (potvrzeno nezískání tanku) a 12 630 (potvrzeno získání tanku).

Za screen děkujeme 

A jak to bylo u nás? Podle našeho oficiálního fóra stačilo na získání tanku 12 729 zlatých. Tedy opět uvedu rozmezí – 12 700 nestačilo a tank byl za 12 729. Při pohledu do prémiového obchodu to odpovídá částce 1 101 Kč.

A jak jste dopadli vy? Chtěli jste tento tank? Kolik jste za něj dali? Já nabídl 11 011 a tank nemám 😀 Nicméně mám osmičkové prémiové italy: Bisonte a Progetto, takže toho nelituji.

 

Ptáte se, proč je v náhledovém obrázku Qilin? Není to chyba? Ne není, je to odkaz na dnešní aukci, kde si onen tank můžete koupit za zlaté. Vyvolávací cena je 17 400.  Zvláštností tohoto tanku je to, že při výstřelu chrlí oheň.

 

Tak kdo z vás se rozhodl jít do aukce na Qilina? Líbí se vám? Chcete jej?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments