Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Dnes opět klasický Připínáček od Rejnoka1

Všichni jsme se těšili na Vánoční akci a “krabičkaes”. Tak je tady máme. Vánoční garáž se zdobením stromu. Kdo chce, si může koupit ony zmíněné krabičkaes, s tím, že letos jsou jejich pravidla lehce upravena. Je zde garance získání tanku osmé úrovně. Za mě je to dobrý počin, který si zaslouží pochvalu. Pro ty z vás, kteří si krabičkaes koupili, požádám o vyplnění následujícího dotazníku, který vám zabere jen chviličku času. Děkuji.

Zdobení probíhá pomocí ozdob z malých a velkých krabiček. Bohužel letos padají ozdoby na stromeček v mnohem menší míře než v předchozích letech. Každá malá  krabička obsahuje ale střepy, které lze v dekorátoru použít k výrobě ozdob. Asi se WG nepodařilo zabalit krabičky tak, aby se vložené ozdoby nerozbíjely. Myslím, že příští rok by to chtělo trošku více preciznosti, aby bylo možné získat více ozdob. Zároveň je letos možné posílat malé krabičky jako dárky svým přátelům. Za poslání deseti dárků lze získat žeton přátelství, který je potřebný k plnění misí. Proto doporučím, šetřete si získané známky i na další dny a neposílejte více než 10 dárků za den. A k tomu posílání ještě pár rad, které so objevily na našem Discordu:

Pokud chcete krabičku zpět, domluvte se s někým koho znáte a komu věříte. S někým, kdo hraje a nemá desítky dalších lidí který mu budou krabičky posílat, aby jste mohli dělat výměnný obchod škatulku za škatulku. Profláknutějším ksichtům (třeba Vijovi) uděláte velikou radost, ale nebude vám schopen krabičky vrátit.
A jak už to tak bývá, bohužel se množí v chatu i na sociálních sítích vyčůránci, kteří inzerují posílání krabičku za krabičku, nechají si poslat dárek, ale už vám nic nevrátí, jen farmí škatulky na důvěřivých hráčích. Takže vyměňujte jen s tím, koho znáte a komu věříte.
Děkuji Vijovi za zpracování.
Bohužel, zde mně přijde situace jako trošku hodně nedomyšlená. Je škoda, že chybí volba vyrobit ozdoby ze všech dostupných střepů. Podobně mi chybí možnost označit více přátel, kterým chci poslat dárek se stejným textem. Pokud to chce člověk udělat, musí se složitě proklikávat seznamy přátel a vybírat text k dárku. Mohla by být možnost vybrat více přátel a poslat jim dárek najednou.
Co se týče samotného zdobení, v první fázi se mi zdálo docela pomalé, protože jsem si nekoupil žádné krabičkaes. Takže zdobím jen ze hry. Nicméně včera se mi při splnění misí podařilo získat přes 22 000 úlomků. Předpokládám, že to bylo dáno víkendovými misemi, takže jsem se rázem dostal až na VII úroveň vánoční atmosféry. Uvidím, jak to půjde se zdobením dál. A co vy? Jak se vám líbí letošní vánoční akce WG?
Pro ty z vás, kteří si nestihli přečíst včerejší článek od naší potencionální slovenské posily naka10, tak mohou učinit zde. Budeme rádi, když si článek přečtete a napíšete pod něj své názory a jestli byste chtěli, abychom s podobnými články doplněnými videi pokračovali. Možná měl v připojeném videu štěstí, kdyby se někde objevil nepřítel, mohlo to být jinak, ale třeba by stejně dokázal pomoci svému týmu k výhře. Kdo ví. A právě toto je na celé hře tak krásné. Člověk nikdy neví, co jej ve hře čeká.
Ještě si dovolím jednu radu pro ty, kteří mají po aktualizaci systému Windows 11 (výjimečně se to může stát i u Win 10) problém se spuštěním hry po aktualizaci 1.15. Pokud se vám tedy steně, že se klient spustí, ale zasekne se při vstupu do garáže při načítání (jako na snímku obrazovky) může vám pomoci následující postup: Oprava – bez záruky – ale za pokus stojí: Odinstalujte grafické ovladače a NVIDIA GeForce Experience. Poté znovu nainstalujte Geforce Experience a ovladače čistou instalací (vyžaduje restart PC). To by mělo problém vyřešit.
Nesmím zapomenout na připomenutí naší vánoční soutěže. Takže kdo o ní ještě neslyšel, koukněte a ještě pořád máte čas se zúčastnit. Musím říci, že rozhodování o vítězích bude velmi, velmi těžké. Výtvory jsou opravdu povedené a musím říct, že předčí loňský rok.
Závěrem bych chtěl věnovat tichou vzpomínku mému druhovi ve zbrani, který nás opustil. 15. prosince tomu budou už čtyři roky, co opustil naše prasečí zahrádky náš zahradník Choceňák a odešel tam nahoru, kde okopává jiné, snad lepší záhonky.
Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments