World of Tanks

Vánoční krabičky – doplňující informace

Probíhají různé diskuse o krabičkách, takže jsem se rozhodl, že se to pokusím shrnout.

Pokud už tyto informace máte nebo víte něco, co jsem nezmínil, prosím napište to do komentářů.

Jak asi všichni víme a očekáváme, přicházejí Vánoční oslavy i ve WoT. Základní informaci nalezneme na oficiálních stránkách Wargamingu.

Pokud se rozhodnete nějaké krabičky koupit, bude vás určitě zajímat, jak to bude s možností získání tanků osmé úrovně. Zde je pro ty z vás, kteří touží po prémiovém tanku této úrovně, dobrá zpráva. Wargaming aplikoval do krabiček dvě mechaniky: pojistku 50 a anti-duplikační mechaniku. Oč jde? Mnohým se jistě stalo, že otevřeli krabičku za krabičkou a žádný tank osmé úrovně nezískali. Pokud si dobře pamatuji, tak někdo zmiňoval, že nezískal tank ani z 200 krabiček. Letos se mu to nestane. Postará se o to zmíněná pojistka 50. Co to znamená? To znamená, že pokud při otevření 49 velkých krabičkaes nezískáte osmičkový tank, v té následující 50 bude se 100% jistotou. Tedy minimálně každá padesátá otevřená bedna bude obsahovat tank osmé úrovně. Pokud tank získáte po otevření třeba 20 krabičkaes, počítadlo se nuluje a začíná nová padesátka.

A další pozitivní zprávou pro ty, kteří touží po tancích, je druhá mechanika. Anti-duplikační mechanika zajistí, že nezískáte dvakrát stejný tank. Nezáleží na tom, kterou krabičku otevíráte, pokud máte některý z “krabičkových” tanků v garáži, nemůže vám padnout. Výhodou této mechaniky je, že získáte tank, který ještě nemáte. Nevýhodou této mechaniky je to, že nezískáte kompenzaci ve zlatých. Jinými slovy, pokud nemáte žádný z tanků, který může padnout, máte 100% jistotu, že do 250 krabiček je budete mít všechny. Jistě, pokud budete mít štěstí, bude vám stačit krabiček 5. Pokud ale štěstí mít nebudete, musíte utrácet až za 250 krabiček. Jistě, 250 je nejvyšší možný počet, lze předpokládat, že se to podaří dříve. Pokud vlastníte některý ze starších tanků, např. Škoda či 122 TM, bude vám k jistotě vlastnictví nových tanků (Bofors, Caliban, M-IV-Y) stačit 150 krabiček. Každá další krabička s osmičkovým tankem bude znamenat kompenzaci ve zlatých. Oba počty krabičkaes (250 a 150) jsou maximální. Jak je psáno výše, pokud budete mít extrémní štěstí, bude vám k získání všech tanků stačit 5 resp. 3 krabičkaes.

Za potvrzení těchto mechanik děkuji Sstyx.

 

V té souvislosti, vás chceme požádat o vyplnění krátkého dotazníku ke kompenzacím. Dotazník otevřete kliknutím zde. Co chceme zjistit? Chceme zjistit, za jaké tanky osmé úrovně jste získali kompenzaci ve zlatě. Nechceme podporovat spekulace, které jsme zaslechli, proto se snažíme získat data, abychom mohli říct, že se opravdu jedná o spekulace.

Závěrem vás chci jménem redakce pozvat na Vánoční stream s otvíráním beden a giveaway. Pokud se dne 11.12 dostavíte k _AKIRO_ na Twitch, můžete i něco získat. Co pro výhru budete muset udělat? Dát follow, očekávat otázky z různých oblastí, na které musíte odpovědět do garáže (vteřiny rozhodují). Rozvrh Streamu bude následující: 11.12 8:30 začátek streamu, 11:00 až 13:00 rozdávání beden, 15:00 konec streamu.

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments