Nedělní infoWorld of Tanks

Záskok

Aneb připnuté Vijovo povídání

Jak by to vypadalo, kdyby Rejnok svůj připínáček nestihl nebo nemohl napsat? Za “padlého velitele” musí být připravená náhrada – a jelikož tento týden až do poslední chvíle nebylo jisté, jestli připínáček bude či ne, byla připravená záloha. Pro zajímavost jsme se rozhodli vám zpřístupnit i “alternativní přítomnost” 🙂

Pokud jste si zvykli na pravidelné nedělní počtení, zkusím vám je nahradit. Spíš to bude takové shrnutí. Ale co čekat od nedokonalého záskoku… Příště snad už opět bude z pera Rejnokova.

Redakci před nějakou dobou posílili hned dva psavci, díky jim za posilu a novou krev. A vás bych poprosil o toleranci. Mají za sebou už několik článků, přejme jim bystré oko a jistou ruku.

Kalendář má tradičně pár dní zpoždění, i v tomto měsíci jsme zvyk dodrželi, obrázky pocházející z loňské vánoční soutěže vás potěší. Snad nám to nemáte za zlé.

Velmi zajímavý dlouhodobý projekt představil DoktorKevina. Sleduje a zaznamenává údaje o počtech hráčů a snaží se z toho vyvodit nějaké závěry o budoucnosti hry. Věc je naplánovaná minimálně na celý rok trpělivé mravenčí práce. Už teď vyvolává zajímavou diskusi, jak pod článkem, tak na našem discordu.

V poslední době se vyrojily informace o řadě tanků a doplňků pro čínský výzkumný strom. Jak dalece s tím souvisí zprávy o úpadku čínského serveru, jak hráčském tak finančním, nechám na vašem posouzení. Teorie o snaze přibrzdit tento volný pád se ale vcelku nabízí.

Na evropském serveru se toho děje hodně, akce střídá akci, až si říkám, jestli jich není až příliš. Pokud je event takovým vykřičníkem v historii, jedinečnou událostí, určitě přiláká spoustu hráčů, kteří by jinak hru nezapnuli. Pokud ale eventy tvoří v podstatě nepřetržitou řadu, už tu sílu přilákat publikum ztrácí. Hned po právě probíhajícím Halloween eventu nás čeká poslední letošní frontová linie a po jejím skončení maraton na premium tank. O něm bohužel nemáme zatím žádné podrobnosti, ale jakmile se něco objeví, přispěcháme s nimi v článku. Hned po skončení maratonu by měl začínat event vánoční s už tradiční záplavou krabiček. Do toho všeho bude od příštího týdne v provozu test server, a tedy nás čeká do konce roku ještě jedna větší aktualizace.

Ve hře tedy je neustále co dělat. Snad bude žít ještě dlouho, navzdory tomu, co naznačují některé údaje. Tak si hru užívejte, mějte pěkný klidný víkend a jak říká Rejnok, dobrou chuť, pokud právě obědváte.

5 3 votes
Article Rating
30 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments