Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne přináší již tradičně Připínáček.

Dnes poměrně hekticky připravený Připínáček, protože časově jsem poslední dobou ve velké časové ztrátě, nicméně připínáček se povedl. A abyste mohli nahlédnout do naší redakční kuchyně, přinášíme i alternativní nedělní informace, které byly připraveny, abyste nebyli ochuzeni o nedělní polední povídání.

Začnu tím, že pokud vše půjde podle předpokladů, měl by být ve čtvrtek 11.11. spuštěn veřejný test aktualizace 1.15. Pokud by nastaly komplikace, bude test spuštěn o den později.

Minulý týden jsem chválil režim Mirny-13 Hope, který jsme hráli společně v četě s redakcí. Už tehdy jsem psal, že se mi režim líbí, že je zajímavý, že se pokusím získat tank. Bohužel už jsem nenašel čas hrát s redakcí, takže mi nezbylo nic jiného, než režim zkusit dokončit sám. A povedlo se. Sice jsem nedokázal porazit Nesmrtelného v nejobtížnější variantě, ale nasbíral jsem dostatek klíčů, abych mohl dešifrovat poslední, osmou cívku. Takže mám radost a potvrzuji svůj názor, že Mirny pro mě je velmi povedený a jde o zábavnou variantu hry. Pro ty, kteří ještě nezískali tank, připomínám, že čas mají do čtvrtka 11.11., kdy celá událost končí.

Dále bych vás chtěl upozornit na článek Doktora Keviny. Zajímavým způsobem shrnuje, kolik hráčů přichází a odchází z WoT. Sbírá data z veřejně dostupných zdrojů a komentuje to, co z nich pro něj vyplývá. Jde o jeho velmi zajímavou interpretaci, zajímavé shrnutí dat. Často se diskutuje o tom, jestli WoT končí nebo nekončí, myslím, že nikdo s výjimkou WG nemá relevantní data, právě proto považuji tento článek za zajímavý. Je pravda, že se nabízí více a více prémiového obsahu a je na každém z nás, jestli ohodnotí činnost WG tak, že si tento obsah zakoupí nebo nezakoupí. Každopádně hra funguje a připravuje se další maraton na přelom listopadu a prosince. Stejně tak bude Doktor Kevina i nadále sbírat data a uvidíme, jestli současné trendy budou pokračovat nebo dojde ke změnám.

Tak se s vámi loučím s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.