World of Tanks

Vylepšení vašich rekrutů

Ovšem vylepšení ve smyslu WarGamingu

Od poslední aktualizace jste si mohli všimnout, že vaši ještě nenaverbovaní rekruti v kasárnách nemají žádné schopnosti, žádné volné body zkušeností. Hodně hráčů si toho povšimlo během probíhajícího halloween eventu a srovnávali letošní speciální členy posádek s těmi loňskými. Před rokem měli noví posádkáři nultý perk a zásobu zkušeností pro dvě další schopnosti. Podařilo se nám zjistit jak se věci mají doopravdy. Vaši noví rekruti mají také nějaké zkušenosti do zásoby, jen vám hra už neukazuje kolik. Prý je to vylepšení uživatelského rozhraní…

Podle vyjádření RU podpory k chybějícím XP u rekrutů ze současného eventu bylo zrušeno zobrazování kolik má rekrut v zásobě bodů schopností, a je to schválně, je to funkce, nikoliv chyba. Vše proběhlo pěkně v tichosti, bez oznámení. Skrytí bodů schopností by se mělo vztahovat i na všechny vaše starší rekruty v kasárnách. Pokud nějaké schopnosti a body na další perky mají, zobrazí se bohužel nově až teprve po jejich naverbování. Musíte tedy nejdřív rekrutovi přidělit nějakou funkci na nějakém vozidle, a až teprve poté vám hra zobrazí kolik má schopností a koho jste to vlastně naverbovali. Zřejmě nějaká inkluze nebo tak něco moderního, všem stejné šance být velitelem, ať jsou dobří nebo špatní. Skvělé “vylepšení”, že?
Podpoře původně byl nahlášen bug – chyba ne-zobrazování schopností. Až teprve po její odpovědi vyšlo vše najevo. Volný překlad : Dobrý den. Je to vlastnost zobrazení schopností rekrutů. Jakmile je naverbujete a přidělíte jim místo v tanku, “pluska” (zásoba bodů schopností) se vám zobrazí. Přejeme krásný den.
Zdroj:
5 1 vote
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments