Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Ani poslední říjnovou neděli nebude chybět snad už tradiční Připínáček.

Čas letí jako bláznivý a za dveřmi máme listopad. Dnešní neděle je svátkem Halloween. Jde o keltský svátek s historií sahající až do doby před naším letopočtem. Den 31. října byl hranicí mezi dvěma hlavními periodami (létem a zimou). Keltové tento den vnímali jako pomezí, kdy se stírá hranice mezi světem živých a mrtvých. Stavěli proto oltáře, které obsahovaly ptačí pera či zvířecí lebky a měly za účel navázat spojení s mrtvými, pro které se pak pořádaly uctívací obřady. Svátek se v keltštině nazýval Samhain. Mnohé z původního Halloweenu se dochovalo do dnes. Lidé před svými domy staví malé oltáře, ovšem k jejich stavbě jsou používány vyřezávané dýně, místo ohňů se zapalují svíčky. Wargaming nemohl tento svátek opomenout, proto pro nás hráče připravil speciální herní režim Mirny-13 Hope. Více se dočtete zde

Dovolte mi malé shrnutí této události. Zahrál jsem si pár her v četě s redakcí a příznivci Heatnews a pár her samostatně. A musím říct, že za mě je velmi povedená záležitost. Možná si vzpomenete, že jsme podobně hráli i loni. Ale zpět k letošní události. O tom, jak hrát, se dočtete na výše uvedeném odkazu a na stránkách WG. O tom nechci psát. Musím říci, že mě tento herní režim překvapil. Hodnotím jej velmi pozitivně. Pravda, ještě jsem nezískal tank, který se mi možná povede, možná nepovede, získat, ale líbí se mi to, že se na nejvyšší obtížnost musí zabít nesmrtelný. Ano, ještě jsem ho zabít nedokázal, ale je to příjemné zpestření. Pokud jsme si dobře všiml, tak klíče a odměny zůstávají, i pokud člověk nesmrtelného ve čtvrté fázi neporazí. Je to podobné, jako remíza ve hře.

Pokud si budete chtít klíče koupit přímo ve hře za zlaté, dejte si pozor na to, kde zlaté kupujete. Pokud si v prémiovém obchodě vyberete nákup 5 500 zlatých jako položku jakékoli množství zlaťáků zaplatíte 507 Kč, pokud si však koupíte 5 500 zlatých jako položku zaplatíte “pouze” 492 Kč.

Byť se jedná o podobný herní režim, jako loni, bohužel se nevyvaroval chyb. Za tu nejvýznamnější považuji fakt, že pokud nepřežijete třetí fázi v nejtěžší obtížnosti, může se stát – a u nás se to několikrát stalo, že můžete sice ovládat tank, ale jen na jízdu. Nemůžete střílet. Pro hru je vaše vozidlo pořád zničeno. Toto považuji za velký problém, protože dělo při ničení nesmrtelného velmi chybí.

Celkově po pár dnech ale hodnotím tento herní režim jako velmi vydařený a pro mě zábavný. Navíc první cívky si musíte vyjezdit, není možno je získat za peníze ani za zlaté. takže Tank si jen za peníze nekoupíte. Za mě dobrý počin. Jen připomínám, že je možnost získat nějaké klíče i sledováním Twitche pomocí Drops.

 

Nakonec mi dovolte, abych u nás v redakci přivítal dva nové adepty na autory našeho webu a to MajBosse a Sadise. Možná už jste si všimli jejich prvních článků. Doufám, že k nim budete shovívaví, každý někdy nějak začínal. Já jsem rád, že se nám podařilo oživit náš tým a doufám, že nám i nadále zachováte věrnost.

Tak se s vámi loučím s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments