World of Tanks

Halloweenské Twitch Drops

Spolu s dlouho očekávaným Halloweenským eventem jsou tu i Halloweenské Twitch Drops přinášející celou řadu lákavých odměn, pojďme se na ně nyní společně podívat.

 

Na úvod připomenu, co jsou Twitch Drops vlastně zač. Jedná se o “dropy”, jež získáte díky sledování určitého obsahu na Twitchi po určitou dobu a musíte si propojit svůj World of Tanks účet s Twitch účtem. Více informací o tom, jak na to, naleznete zde.

 

Během Halloweenského eventu nás čekají rovnou dvě sady těchto dropů.

 

První sadu těchto dropů bude možné získat po celou dobu eventu (tedy od 28. 10. až do 11. 11.) za sledování oficiálního kanálu WorldofTanks na Twitchi, jímž vás provedou Eekeeboo s Germií nebo sledujte komunitní kontributory, kteří se do akce zapojují.

Konkrétně získáte:

  • 90 minut sledování: 6 obtisků dýně
  • 150 minut sledování: 15 speciálních klíčů k eventu Mirny: Hope
  • 240 minut sledování: 1 den prémiového účtu

WoT Twitch Drops 31. 10. - 1. 11.

 

Druhou sadu dropů získáte za sledování speciálního Halloweenského streamu, který poběží od 31. 10. do 1. 11. (již tento víkend) na oficiálním WorldofTanks kanálu na Twitchi.

Konkrétně dostanete:

  • 60 minut sledování: 10 speciálních klíčů k eventu Mirny: Hope
  • 120 minut sledování: 3 obtisky Škleb z profilu 3
  • 180 minut sledování: 2D styl Jack-o-Lantern

 

 

Zajímavostí těchto dropů je možnost z nich získat speciální klíče, které budete potřebovat k postupu eventem a k získání legendárního tanku King Tiger (C), jenž bude hlavní cenou v letošním Halloweenském eventu. Více informací o odměnách a dalších podrobnostech naleznete zde.

Co na to říkáte? Nalákalo vás to, abyste si o víkendu pustili speciální Halloween stream? Podělte se o svůj názor dole v komentářích.

 

PS: Pokud stojíte o dropy, ale nebaví vás sledovat streamy, můžete si stream pustit na pozadí, není potřeba ho aktivně sledovat 🙂

MajBoss

Milovník těžkých tanků, velkých ráží a solidního pancíře.

5 2 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments