HeatNewsNedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělení poledne už více než rok patří připínáčku.

Na žádost několika hráčů jsme prodloužili soutěžní Odpovědníček s Ranzarem do nedělní půlnoci (takže reálně do pondělního rána). Takže máte poslední možnost využít šance vyhrát. Myslím, že ceny za to stojí. Tak se snažte.

Dále si vám dovolím připomenout Doktorův dotazníček, kdy připravuje zajímavý článek o hře. Prosím, vy, kteří jste tak ještě neučinili, věnujte mu chvilku času a vyplňte tento dotazník. Nezabere vám to více než pár minut. A může vás hřát u srdce, že se budete podílet na článku.

 

Další z mého pohledu zajímavou zprávou je fakt, že WG konečně opravilo maskování – vlajku na našich tancích. Ne, nechci vyvolávat rozbroje, jen mě zaujalo, že po dvou letech, kdy byla tato kamufláž součástí akce: “Oslavme 100 let nezávislosti Československa” došlo k opravě, která vlastně opravou ani nebyla. Každopádně z mého pohledu hurá. Chyba se opravila a náš národní symbol vlajka je konečně, tak, jak má být. Pokud vás zajímá celá historie, podívejte se do archivu na oficiální fórum na odkaz. Jen pro pořádek, přikládám i obrázek z webových stránek statnivlajka.cz, kde se říká, že “Česká státní vlajka se přenáší (nese) ke stožáru vodorovně rozprostřená (rovnoběžně se zemí) modrým klínem vpřed, ve směru chůze. Drží se ve výši ramen na všech čtyřech rozích rukou blíže k vlajce (v případě nutnosti uprostřed delších stran – záleží na její délce). Vlajku nejdříve připevníme modro-bílým cípem, poté modro-červeným cípem, ostatní osoby vlajku přidržují, aby se nedotkla země.”

A když jsme u toho, tak mě napadá. Víte, jak se správně vyvěšuje česká vlajka? Kde má být která barva, když vlajka visí směrem dolů a kde je která barva, pokud vlajka vlaje vodorovně? Chvíli se zamyslete, a pak se podívejte do galerie, kde najdete vlajku vyvěšenou jak svisle, tak vodorovně.

Pamatujte na to, že vlajka se vždy vyvěšuje modrým klínem k žerdi. A pokud je vodorovně, tak platí pravidlo, že bílá (vajíčko) je nad červenou (cihlou). Pokud se věší svisle, bílá je vždy vlevo. Pokud vás to zajímá více, podívejte se třeba na tento odkaz.

Doufám, že to nebudete brát jako reklamu, ale v tuto chvíli probíhá na polském Amazonu akce, kdy si můžete pořídit roční předplatné Amazon Prime za 49 zlotých, což odpovídá necelým 300 korunám. Součástí zmíněných Prime služeb je Prime Video a také Prime Gaming jehož součástí je i World of Tanks. V září s balíčkem Vysoké napětí. Na vyzkoušení je třicet dnů, kdy máte onu službu bezplatně a následně se vám z vložené platební karty odečte výše zmíněná částka. Nejsem odborník na počítače, ale po malých problémech související s tím, že jsem v ČR (použita VPN s připojením do Polska) se mi podařilo aktivovat i Prime Gaming. Tak třeba se vám to také povede a budete využívat výhod Prime obsahu u her a videí.

 

Myslím, že toho už pro dnešek bylo dost, tak se s vámi loučím s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments