World of Tanks

Soutěž s Ranzarem – odpovědníček

Jak jistě víte, vyhlásili jsme soutěž s Ranzarem. Dnes v článku najdete odkaz, kam napíšete své odpovědi. 

Dne 2. července jsme vyhlásili společnou soutěž s Ranzarem. Soutěž byla ukončena dne 30.9.2021. Pro pořádek zopakujeme základní pravidla.

Pravidla:

Soutěž potrvá od 2.7.2021 do půlnoci 30.9.2021.

Pokud budete sledovat Ranzarova videa pozorně, určitě vám v nich neunikne logo Heatnews. Logo může být umístěno kamkoli do videa, ale také ve videu nemusí být vůbec. Podobným způsobem se budete moci setkat s Ranzarovým logem v našich článcích. Logo může být umístěno v článcích, ale také v obrázcích, které publikujeme v galeriích u článků.

Logo nebude umísťováno do komentářů.

Cílem soutěže bude spočítat, kolikrát se objevilo logo Heatnews ve videích a kolikrát se objevilo logo Ranzara v našich článcích.

Budeme po vás chtít název videa a datum, kdy se logo objevilo, u článků budeme chtít název článku a datum jeho zveřejnění. Za logo se se nepovažuje upoutávka na příspěvek pod otevřeným článkem viz. obrázek:

Pro zadání vašich odpovědí využijte následující odkaz. V odpovědníčku prosím zadejte svou herní přezdívku, svůj email, abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry a dohodnout se na jejím předání a samozřejmě své odpovědi. Veškeré osobní údaje slouží pouze ke kontaktování výherců. U videí budeme chtít datum videa a jeho název. Můžete použít jak anglický, tak český. U článků budeme chtít opět datum a název článku. V každý článek, kde se objevilo logo Ranzara bude počítán za jeden bod bez ohledu na počet log, která se objevila. Toto se týká zvláště uveřejňování videí na našem webu. Odpovědníček bude přístupný do 15.10.2021 včetně.

Po ukončení soutěže budou vybráni tři výherci, autoři správných odpovědí. V případě, že bude více správných odpovědí, budou z těchto účastníků vylosováni tři  výherci, kteří obdrží ceny z Ranzarovy kolekce.

Výherci budou kontaktování emailem.

Pokud se výherce nepřihlásí o výhru do tří dnů od zaslání emailu, výhra propadá a bude převedena do jiné soutěže na Heatnews.

Doručení výhry bude provedeno z oficiálního obchodu Ranzar, podmínky doručení a doba doručení se řídí obchodními podmínkami eshopu. (Předpokládaná doba dodání 10-16 dnů)

Ze soutěže jsou vyřazeni všichni členové redakce a jejich rodinní příslušníci.

Na výhru není právní nárok.

Soutěž může být kdykoli ukončena bez vyhlášení vítěze.

V případě pochybností má rozhodující slovo komise složená z členů redakce: Plyš, Vija, Rejnok1.

V případě dotazů k pravidlům prosím využijte komentáře pod tímto článkem.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments