OstatníWorld of Tanks

Aktualizace 1.14.1: Year Hare Affair

V aktualizaci 1.14.1 byl přidán obsah odkazující na čínskou komiksovou sérii „Year Hare Affair“. 

Jak vypadají jedineční členové posádky, stylingová sada, kamufláže a samolepky, se podívejte níže. Je možné, že obsah je věnován pouze čínskému serveru.

Přeloženo z anglické Wikipedie: – Year Hare Affair je čínská webová a mediální komiksová série od Lin Chao, původně pod pseudonymem „逆光 飞行“. Komiks využívá antropomorfní zvířata jako alegorii národů a suverénních států k líčení politických, vojenských a diplomatických událostí 20. století.

Členové posádky

Guangzhi Gao, velitel – kapitán tohoto úžasného tankového týmu. Klidný, hravý a schopný střízlivého úsudku na bojišti, skutečná páteř týmu.

Xiangqian Meng, řidič -mechanik – nejmladší zajíc v týmu. Přináší více vitality, ale postrádá bojové zkušenosti. Stále se má co učit.

Dagang Zhang, nabíječ – má jednoduchou a upřímnou osobnost, má rád všechno jídlo. Snadno upravuje atmosféru a náladu týmu.

Yulan Liu, Střelec – Střelec, který dělá svou práci lépe než ostatní. Na bojišti ho nebaví nic jiného, ​​než ukazovat, kdo to má na starosti.

Laifu Dong, radiooperátor – nejstarší zajíc v týmu. Přestože dosáhl středního věku, jeho vytrvalost a energie jsou jako vždy na vysoké úrovni.

 

Posádka: „Hare Brotherhood

Samolepky

Načechraný medvěd

Hans

Zajíc

Zajíc se zbraní 

Orel

Stylingová sada

Year Hare Affair

– Styl  Year Hare Affair. Různé barvy odpovídají různým mapám. Ano, některé z nich jsou na bojišti příliš výrazné a v boji nepomáhají, ale roztomilost vítězí!

Year Hare Affair: Písek, Year Hare Affair: Trávník, Year Hare Affair: Sníh

 

Kamufláže

Year Hare Affair: Vášeň

– Vícesezónní kamufláž s tématem „ Year Hare Affair“. Hlavním prvkem je zajíc, hlavní hrdina populárního komiksu. Oranžová symbolizuje vášeň pro bojiště.

 

Year Hare Affair: Iluze

– Vícesezónní kamufláž s tématem „Year Hare Affair“. Ne, na bojišti to není moc praktické, ale kdo by odolal sladkému zajíčkovi YHA – a ještě k tomu na růžích?!

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

2.3 3 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments